Wednesday, April 25, 2018

:: Suami Saya ::

Macam ko sorang je ade suami kan..muahahaha..

Tah la tetibe macam biroh pulop arinie nak bercerita pasal suami aiii..hikhikhik..ini bukannye entry "ade makna" hokeyh..bukannye nak bodek sebab nak ape2..xyah nak suspicious sangat..laki kite xbaca pun blog kite..and plus, kalau kite nak sesuomething, xyah letihkan jari2 duk menaip kat sini..aiii direct luahkan dengan kata2 jew..aauuuwwwwwmmmm!..hahaha..

Kite kan bersyukur sangat dapat seorang hasben macam hasben kite..as for now die masih lagi okayh..xberani nak puji melambung2..in future xtau cemana lagi..that's why kite mentioned "as for now" kat situ..harap2 selama2nye la kan..amin...#tilljannah..gituuuwwww!!..hahahha..

Nak cite satu2 pasal suami kite, mau termuntah korang baca..cukup la kite tau cemana hasben kite..cukup la kite cakap yang i'm one lucky woman to have such an amazing man in my life!..and ya, kut la kan kalau ade scandals and exsss die duk stalk blog kite siap menjuihkan mulut sebab xsetuju kan..well girls, kate pun "i'm one lucky woman"..bersyukur sebab die datang dalam hidup kite bila die dah berubah 360..sebab penah ade ex die duk meroyan comment kat fb kate hasben kite dah berubah la dulu dengan die xmacam nie la, xlayan die cemana hasben kite layan kite la ape la..heheheh..lucky me and please don't envy me..muahxxxx..

Die sangatlah supportive..ape bende yang kite nak buat, semua die akan support..kite kate nak belajar membaking, pun die support..sampai nak hantar kite masuk kelas baking..kite kate nak belajar manjahit, pun die nak hantar kite masuk kelas menjahit..kite kate nak masuk kelas makeup, pun die support jugak..die suruh kite carik je kelas tuh kat mana, bila and berapa..and semua kelas tuh die kate die sponsor..tapi tuh la, bile pikir2 balik, macam semua tuh akan kite belajar sebab semangat tengah berkobar2..cer kalau semangat dah merundum, memang confirm akan merundum terus..and kite rase macam sia2 je duit yang hasben kite keluarkan..

Baru nie pasal fun run..pun die sangat supportive..xde pun kate nak menghalang..die mana la minat nak berlari2 nie..tp sebab kite, die masuk jugak (kite paksa..kihkihkih)..tapi tuh la, last minute kaki plak injured..tapi dengan kaki sakit, tetap jugak die drive sampai ke putrajaya..sabar menanti sampai kite habis berlari..nie nanti ade lagi fun run, tapi die xleh nak join..kite xbagi join sebenarnye sebab kaki die x fully recover lagi..tapi tetap die akan teman kite nanti..ade registration fees kite bayar sendiri..ade jugak yang kite mintak die belanja..kuang3..tapi xde pun die bising2 apatah lagi nak pertikaikan..ayat standard die, "demi domok aiiiii"..ngeeeeee..

ini la die suami kite..heart u tight2 domok!..
gambau nie diambil oleh anak dara..tetibe je ade dalam image..hehe..

Hasben kite nie ade la jugak kekurangan die..xde la perfect 100%..tapi tuh la, bile kelebihan die melebih kekurangan die, kite pejam je la mata terima kekurangan die..ape kekurangan die?..rahsiaaa!..sibuk je nak tau..hahahha..masing2 pun ade kekurangan dalam rumahtangga..kite pun ade kekurangan kite..macam u'olls jugak la kut..sebab tuh la kite suami isteri nie kene saling melengkapi..am i right?..

1 comment:

  1. Samalah dengan akak Sya..
    Kelebihan dia pandai masak.. akak tak suka masak.. hehehe..
    Oklah kan.. memasing mampu tutup kelemahan memasing.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...