Monday, April 16, 2018

:: Indeed! ::

What indeed indeed?!..hahahaha..tetibe je indeed kan..

Nie haaaaa sebabnye..

Ini haaa puncanye..

Indeed because the struggle is real..😂😂..

Nak kene pegi ikea tambah bende alah tuh..macam x cukup plak rase..muahhahahahaa..skang nie dah xde alasan dah nak hantar iron baju2 dekat dobi..so bertabahlah menempuh segala rintangan dan juga onak duri..😜

Start semalam kite dah mulakan satu hari gosok 3-5 helai baju..adoiiii..pengsan..nak buek camno..laki kak atul keje ofis..5 hari bekerja, 5 hari la pakai shirt..huntung ler isteri2 yang suami2 pakai t-shirt pegi keje..walaupun kene gosok jugak tapi xde la renyah mana pun takat gosok t-shirt..ye dok??..

Kite nie kalau missed menggosok satu weekend je, memang akan berganda la the next weekend..bile dah berganda maka jadik la macam dalam gambau di atas..itu dah berapa weekend missed yang jadik cenggitu tuh..ngeeeee..

Salah sendiri kan, so sila hadap ye sya..jangan banyak bunyik!..hehehe..

3 comments:

  1. hai, lama tak komen dan singgah sini..memang penat gosok baju

    ReplyDelete
  2. Walau tak gosok baju en. Hb tapi baju anak2 banyak di gosok.. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. Menggosok baju ni paling lemah lah. Hahah! Kalau iron untuk seminggu terus fuhh memang lenguh tangan, belum tambah dengan panas apa semua lagi. Hahah!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...