Monday, January 14, 2019

:: Dah Lama xBerjumpa ::

Dah lama xberjumpa,
Rindu rasa hati,
Inginku bertemu dengan mu,
Biarpun hati ini,
Menyatakan benci,
Namun hakikat,
Kau masihku sayang......

Sape tau lagu ape, die terror!!!..hahahaa..

Tetibe terasa macam nak nyanyi pulak bile menaip tajuk entry nie..wakakakakaka..lagu jiwang plak tuh nyeah..biasa la u’olls, lahir tahun 80an kan..lagu2 jiwang la yang jadi lagu dodoian masa nak tido..huahuahua..

Yang dah lama xberjumpa tuh adalah kesayangan kite..my blood sisters from another mothers..memang dah lama dah xjumpa derang 3 orang..biasalah bile masing2 dah ade family nie kan, some more ade anak2 kecik2 lagi..dah xleh dah nak berhoye-hoye macam dulu2 kala..

Even kiteorang jarang jumpa, tapi kiteorang masih active contact each other..many thanks to WhatsApp coz merapatkan lagi hubungan yang kami..dalam group tuh kalau tengah rancak berborak, then terlepas “ketapi” waima utk 20minit, die punye panjang, mak aiiii, sampai 300lebih..kalau rajin kene scroll la dari atas ke bawah..kalau malas, mintak derang simpulkan je jalan cite ape yang jadik..selalunye memang malas nak scroll..huahuahua..

Jumaat lepas, kite lunch dengan derang bertiga dekat KL Convex..walaupun xlama, tapi jadik la..boleh berborak dengan tenang sebab anak2 masing2 xde..hahahahaa..

*Kesayangan*

From left:

Diah : 18years of friendship
Nana kbob : 20years of friendship
Nana mia : 12years of friendship

May this friendship last long forever and many years to come!!!..

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...