Friday, January 11, 2019

:: Dia Mai Dah ::

Dia dah mai dah, dia dah mai dah..adoiiii..nasib baik esok sabtu so ade pasar malam..haihhhh..

Ape yang mai????..ketinginan ler..apolaie..hurmmm..ade one time tuh, kite macam ade satu kegilaan nak makan satu bende nie..every monday or sabtuday, mesti akan beli dekat pasar malam area rumah kite..ape die???..

Tadaaaaaa..ini haaaaa..once a upon a time, memang ini la kegilaan kite..setiap kali kalau pegi pasar malam, memang ini yang kite akan carik..sekali beli 2 balang..

Teringin nak makan chocojar nie dah lama dah..lama sangat..dah tuh, asal bukak IG, tengok dekat “explore”, asyik la keluar orang review pasal chocojar nie..demmit!!!..mencik betul..mencik sebab buat kite terliur2..tapi tuh la, tahap terliur kite xde la sampai nak mengoder terus..niat nak membeli tuh mesti ade punye..ngeeee..tapi bile mikir nak menunggu orang tuh pos la, nak menunggu sampai la, terus xjadi..kirenye, tahap keterliuran kite tuh xde la sampai ke level paling atas..wahhhhh..

Teringin kite nie bermusim..bile teringin makan satu makanan tuh, especially coklat laa, memang itu jeeee la yang akan kite carik..sampai la kite rase, "okayh, enuff is enuff sya!!", then baru kite akan stop..selalunye x sampai berbulan la, gile ape sampai berbulan teringinnye..hahaha..dalam 5-6 kali makan je..

Hasben kite as usual akan melayan je la setiap keteringinan kite..hikhikhik..setiap kali kalau die pegi pasar malam, bile die tanye nak makan ape, selain dari buah2an, chocojar nie laaaa yang kite akan pesan...hehehe..

Entry ini keluar sebab tetibe kite terasa macam nak makan chocojar..hurmmmmmmmmmmmm..

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...