Tuesday, January 22, 2019

:: Setiap Tahun Kan Kau Buat Hal ::

Tahun nie kite buat hal lagiiii...hahahaha...

Adoi, kalau setiap tahun gini masak laaaaa..tahun nie ice watch masuk lagi ofis kite..dan seperti tahun2 yang sudah, aiii is tewas!!!!..hurmmmmm..
rembatan kite tahun nie..wahahaha..

Dengan ini maka bertambah la lagi collectionsss jamsss ice watchsss kitesssss..

Kite saje je la up dekat FB and IG hasil rembatan jam ice watch kite..setiap tahun memang gitu pun tapi biasalah takat upload je la..dah tuh, setiap tahun buat hal kan..and xde pun sape2 yang berminat nak order ke ape ke..just comment2 and like je..sekali tahun nie, ramai pulak yang PM/DM tepi nak kirim jam..takde la ramai sesangat sampai 10 orang..bagi kite kalau lebih 2-3 orang tuh kire ramai la..hahahaha..

So hari jumaat, disebabkan kiriman yang memberangsangkan, wakakakakaka, kite pun naik la tingkat 17..patutnye, derang start menjual pukul 10pagi, tapi pukul 9.30pagi kite dah naik dah..satu, takut nanti ramai orang, dua, sebab kite ade keje..sekali ade pulak stock yang dah habis..terpaksa la masuk booking list sebab stock jam akan sampai bile boss derang dah sampai..ngeeeeee..

Adoiii weyhhh, peningnyeee kite masa tuh..kihkihkih..orang xpernah and xbiasa jadi personal shopper kan..memang cramp otak kite jadiknye..sedar x sedar, dah 2 jam kite duk bertapa dekat tingkat 17..adehhhhhhh..
 hasil kiriman kaum keluarga, teman, sahabat, kawan dan jugak rakan taulan..huahuahua..total ade 12utas jam all together...sekotak weh...dah macam kuih pelita version kaler hitam je kite nengok...ahahahaha..
 ade jam2 yang dah siap masuk dalam paper bag sebab nak pass dekat tuan punye jam terus..
 dapat back-pack ice watch..memula kite pening cemana la nak hangkut 12utas kotak jam nak balik nanti sebab kite kan naik train..kalau kite drive xde pun nak pening2 kepala..okayh la tolak 4utas jam sebab otw balik tuh kite akan pass-ed-kan dekat kawan kite..siapa???..alaaaa, blogger jugak..balance ade lagi 8utas jam..adehhh..sekaliiii bile dapat back-pack, apo laie..sumbat semua 8utas kotak jam dalam back-pack..settled!!...nasib baik la muat...huahuahua..
haaaaaaa..kenal x kenal x?..yang kiri tuh laaaa..ehhh, itu kiteee..hikhikhik..yang belah kanan..kenal lagi x????...nama die zura..sampai 4 jam die kirim..tapi 4 jam tuh bukan untuk de la..zura punye satu je yang lain untuk kawan2 dan jugak boss die...hihihihi..

Dah lama sangat xjumpa zura..bile jumpa just pass-ed jam, membawang jap dalam 5minit, then, kite mintak diri untuk beransur sebab nak rushing nak amek qisya kat skul..
 cantik pulak kaler dark blue..hari khamis beli, pastu plan nak pakai masa hari jumaat..tapi sebab pikir kite akan beli lagi jam dekat situ, terus cancel pakai sebab nanti kang yang menjual jam ice watch kat situ ingat kite xbayar lagi...hahahahaha..semalam keluar baru rasmikan..
 ini color turquoise..cantikkan color nie..ramai yang macam pelik dengan color nie..ade yang seram nak pakai jam kaler gini sebab terlampau menyerlah, striking and whatnot..kite suka je..sebab tah la, kaler turquoise die kaler yang cantik..tapi nasib baik la hari khamis kite dah beli..sebab hari jumaat, dah habis stock..hiks..

Tahun depan tengok plak cemana..terjebak lagi ke tidak..hahaha..

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...