Monday, January 28, 2019

:: Kangen Banget!!! ::

Gue kangen banget mau larik!!!..hahhahaha..adoiii, bahana suke sangat stalk-ed IG ifan seventeen setiap hari..😜..suke tengok video2 die dengan band die..ehhh, seventeen nie kire one of my fav indo band tau dari dulu..dari zaman kite muda2..skang pun muda lagi, tapi dulu lagi muda daripada “muda lagi” laaaaa..hikhikhik..so bile jadi satu kejadian tsunami masa die tengah performed dekat Tanjung Lesung, memang kite terkejut sesangat..😭..okayyh, nuff bout them..tamau sedih2 pepagi senin nie..

Serious kite rindu gile nak masuk running event..tahun nie x pecah telur lagi..januari dah lambat dah nak register so terpaksa la tunggu bulan 2..bulan 2 nie kite ade masuk running event..xingat bile tapi belas2 haribulan la..dah lama xberlari nie naik seram pulak..memang kompom akan pancit..
Medal2  last year..16 medals all together..akan bertambah lagi dan lagi dan lagi..adoiii lupa, patutnye kite nak carik medal hanger..sampai sudah xbeli2 lagi..

By right ade lebih.. ade event yang kite dah registered tapi kite xdapat pegi..kalau semua event kite pegi, ade la kut dalam 20 medals..

This week start jumaat sampai la next week rabu kite cuti..isnin depan kan patutnye keje tapi office bagi cuti..so direct la 6hari cuti..best gilerrr cuti panjang..tapi xde gie menana pun..hasben kite xnak bersesak2 dengan ramai orang, mengadap jalan jammed merata..ehh, usahkan hasben kite, kite pun xnak..6 hari cuti, kite rase memang occupied dengan household chores..ade 2 bakul baju2 keje hasben kite untuk digosok..nak kemas rumah atas bawah sikit2..hall atas dah macam tongkang pecah..sebab cabinet tv hall atas kite dah bagi dekat kakak kite yang no 2..after CNY nanti ade orang nak install tv panel dengan hantar wing chair kite..wing chair kaler ijo gelap..yeayyyyy!!!..tazabarrrr!!!..itu yang nak kene kemas sikit2..xde la beria mana pun nak mengemas sebab lepas derang install nanti pun kene kemas2 lagi..

Kite kan sebenarnye macam seram nak tunggu wing chair kite sampai..sebab masa beli, kiteorang hanya berpandukan pada size yang diberi..beli masa dekat MyHome Expo dekat Sunway Pyramid..so ade la satu booth nie kite tengok kusi die cantik2 tp kite xnak yang itu, kite nak wing chair..bile tanye yang derang xde ke jual wing chair..ade jawabnye tapi xbawak untuk display masa expo..kat kedai ade..nak pegi kedai derang, nunnnnnn haaaaa jauh di johor duduknye..dah tanye all the materials, siap ade warranty lagi 5 tahun, bla bla bla yada yada yada, maka kite pun berkenan la..sebab ade satu kusi yang derang display kat situ yang jadi contoh..cume kusi tuh punye tempat sandar rendah and wing chair tinggi..kirenye dari yang die bagi size, bile hasben kite duduk, kepala die xsampai atas la..ade lagi jarak dalam sejengkal 2 nak sampai ke atas..hurmmmm, tengok je la cemana rupanye bile dah sampai nanti..xsesuai letak dekat tempat yang kite plan nak letak, adjust la tempat lain pulak..kite buat die, bukan die buat kite..ye dok????..

3 comments:

  1. Selamat melarikan diri
    Semoga bertambah2 medalnya

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..
    tuan rumah ada..hahak

    aku sejak tak berapa remaja ni pun mula aktif bersukan.. rasa feel bertenaga balik bila besukan..
    (padahal joget zumba je pun)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...