Wednesday, August 24, 2016

:: Toys For Anak Dara ::

Dah lama rasenye xbelikan qisya toys..so ade satu weekend tuh keluar gie one utama sbb nak beli flower girl punye dress tuh, belikan la sekali toys die..

Daddy belanja yg ini,
Cash register..
Kemain suke die..

Mommy lak belanja yg ini..
Stroller ngan doll tuh..nmpk mcm simple sgt kan..alaaaaa stroller ngan doll tuh je..mcm xde bende sgt je kan..xde bende xde bende, dua benda alah nie pun dh dekat 150 wehhhh..mahal nau toys..nasib baik la qisya nie jenis yg kalau nmpk toys xmengamuk nak dandan tuh jugak..mungkin belum lg kut nyeah..atau mungkin kite ngan hasben kite dh ajar xbelikan die toys setiap kali nmpk toys..

Itupun qisya suke sgt..kat one utama lagi die mintak kat daddy die punye doll tuh..
Siap mcm carrier dh..hahahahah..
Haloh haloh..sister-sister sgt tau..die siap dodoikan doll tuh ngan zikir hokeyh..haahhaha..kadang tuh die borak2 la, die cium2 la doll tuh..hehehe..
Itu qisya punye "peace"..hahhahaha..

Okayh, lg few months, mommy ngan daddy belanja lg toys okayh..

Bile anak happy, mommy lg happy..;)

9 comments:

  1. Singgah pagi di sini ♥
    ala..comey nyer dia dgn doll dia tuh..

    ReplyDelete
  2. kihkihkih..kalau kawan dgn Syakirah toys dia semua boboiboy..malas nak layan..kekeke..

    ReplyDelete
  3. ala comelnyaa sayang oi. bila lah Maira pandai nak main anak patung ni hheheh. tapi dia tengok baby new born dia , dia dok tarik jari jemari budak tu

    ReplyDelete
  4. Syoknya dapat toys.
    Aku sekarang memang tengah tak belikan anak aku toys, bukan sebab apa, sebab aku tak larat kemas T____T


    Dua anak jantan, rumah terus jadi kapal karam.

    ReplyDelete
  5. budak2 kalau belanja toys suka sangat dorang. senyummm sampai ke telinga hehe

    ReplyDelete
  6. bukan qisya jer suka toys tu semua... akak pun suka jugak... share ngan aunty boleh tak qisya... haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...