Wednesday, August 10, 2016

:: #WW ::Dah Boleh Dah ::

Dah boleh diharap dh si kakak tuh..kakak qisya laaaa..
dh boleh harap bg adik susu..kihkihkih..

"Bibi, inum inum..hekhekhekhekhek"

Sape yg penah dgr qisya gelak mesti boleh imagine die gelak mcm mana..die terikut gaya gelak kite ngan somi kite bile kiteorg kenakan each other..so bile qisya dgr, die pun ikut gelak gitu...huahuahuahua..

Ehh, mcm xleh di-kategori-kan as #WW je enrty nie..haihhh lahhh, nmpk sgt ler binik si iwan nie kuat berckp kan..kuat berckp ke kuat membebel..mauahahahha..xleh la nak bersingkat2..kadang satu bende tuh boleh je nak straight to the point..tp kite suke elaborate kan bende tuh jadik panjang..ibarat mcm drive guna waze la..konar kiri konar kanan, buat u-turn, jalan straight konar balik kanan, buat u-turn lagi, baru la smp ke destinasi..padahal kalau straight je dh lama smp dh..hehehehehe..

ehhh jap jap..tapi xde la panjang mana kalau nak di-compare-kan dgn entry2 yg lain...hurmmmm..

5 comments:

  1. alhamdulillah..kasih seorang kakak

    ReplyDelete
  2. dah boleh harap dah kakak qisya...
    syg dia dekat adik dia..meh bagi aunt pinjam adik boleh..
    qisya x nangis..mummy yg nangis nanti..hihihi ♥

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...