Wednesday, August 17, 2016

:: Xpercaya Anak? ::

Bukan xpercaya tp susah nak percaya..hurmmmm, japppp..mcm sama maksud bukan xpercaya tp susah nak percaya tuh..ehhh xla kut kan..same same but different..ngeeeeee..

Xde, gini kisahnye, auntie somi kite nak qisya jadik flower girl utk cousin brother somi kite yg nak kawen ujung bulan nie..bile kite dengar je terus kite mcm neves jadiknye.."adehhhh, boleh ke qisya nie jadik flower girl..kene bergandingan ngan adam (anak adik somi kite) pulak tuh..bercekau je la nnt"..hahahhahahaha..

Tapi nak buat mcm mana, kene jugak la qisya jadik flower girl..harap2 die behave la nnt kan..budak2, bukan boleh jangka peelnye kan..but knowing qisya, kite tau die akan behave..sbb qisya sgt mendengar kate..tp lepas tuh die akan ngadu la kan..example, kalau kite yg tegur, die akan gie kat daddy.."didi, mommy nie"..ehhhh, pandai lak tuh mengadu-ngadu..gigit kang tau la..

So last weekend, gie la mencarik baju flower girlnye..kiteorg gie one utama sbb kat sana byk shop for kids and babies..

Nak tgk x baju flower girl qisya..nak lettew..hikhikhik..
Comel sgtttt baju qisya..satu set kene beli..dari baju, stokin, kasut ngan sepit rambut..nak belikan cekak, tp mcm sekejapan je pakainye nnt..qisya nie tgk mood..mood okayh, die biaukan je..mood cranky kalu, mmg dicampaknye cekak tuh..so to be safe, sepit rambut je la, dengan harapan die xcabut..hahhaaha..

Gambau die pakai dress nie tunggu nnt la ye..kene la exclusive sikit..kihkihkih..

9 comments:

  1. singgah pagi...
    mesti qisya comel sgt nanti kan...
    x sabar nk tgk qisya pakai baju gaun tu mummy..

    ReplyDelete
  2. Nak tgok gambau mek....windu plak kat dia..ntah bila dpt jumpa face to face...

    ReplyDelete
  3. comeiii..ada tgk kedai kt ou yg mmg khas bj utk flower girl

    ReplyDelete
  4. Cantiknya baju Qisya..
    Sure nanti bila pakai lagi bertambah comel ha dengan putih gebunya..
    Alahai tak sabo nak nengok mek Qisya sarung gaun tu :)

    ReplyDelete
  5. Aaaa mesti omei sangat sangat nanti Qisya jadik flower girl. Heheh :)

    ReplyDelete
  6. Cantiknya.. Tengok dress je pon dah cantik.. Belum tuannya pakai lagi, hehe~

    ReplyDelete
  7. Aaa mesti omei sangat sangat nanti Qisya jadik flower girl :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...