Thursday, July 20, 2017

:: Kak Mah Jual Bubur Berlauk? ::

Sebelum tuh kan..hari nie kite kemurungan..tapi dh kurang sikit..sebab malam tadi ternampak ade satu video nie kat fb hasben kite..time tuh kite bukan check pun fb hasben kite..kebetulan qisya nak ipad..die dh tekan password, ngam2 keluar fb..ngam2 lak ade video tuh..qisya lak gie tekan..kite yg kat sebelah qisya nie pun tgk la..

Aduhaiiiii..masa tuh rase mcm bergegar jer screen ipad..gaya nari mcm hape je..kalau kite la jadik deme, and happen to be tertgk balik video tuh mesti mcm, "andai dpt ku undurkan putaran dunia..akanku tukar step menari aku"..wakakakakakakakakaka..*gelak guling2*..so hillarious..

Qisya tanye, "mommy, nape aunty tuh nari cannie cannie"..siap buat dengan gaya tangan cukup..wakakakakkaa..kite mampu gelak je.."tutup la qisya..ngigau nnt"..😂🤣

Okayh, nuff bout that..sambung balik citer..

Korang suke makan bubur berlauk x?..kite suke..suke gilosss..kadang tingin gak nak masak tp hasben kite xsuke..sobsssss..sedapnye weyyyhhhh..bubur nasi + kangkung goreng + telur asin + sambal ikan bilis letak kacang letak lobak asin..perghhhhh!!!..mmg perfecto comboto..slurpppp!!!..adeh, terliur la pulak..

So ade one day, lepas raya, hasben kite cuti..die ngan anak2 amek kite kt ofis..then terus shoot pegi kg baru..mmg hasben kite dh berjanji nk bawak kite gie makan bubur berlauk kak mah..aah mmg nama kedai tuh kak mah..hehe..

Kite kalau nak makan makan bubur berlauk mmg situ la tmpt kite selalu tuju..sedappppppppp!!!!..

Sedapnyeeeee..nyumsssss!!!..

Kite makan bertiga je ngan anak2..hasben kite makan yg goreng2..rugiii rugiiii rugiii..hehe..

Okayh la tuh je..nak sambung buat keje..i is very the busy..bubuiiii..

5 comments:

  1. kt kg baru femes la bubur berlauk

    ReplyDelete
  2. SEDAPPPPP tauuuuuuuu bubur mcm ni lagi2 ade ikan bilis pedas .. perghhh...

    ReplyDelete
  3. Sedappp sangat bubur berlauk macam ni. Memang boleh makan sampai bermangkuk mangkuk. Hahah

    ReplyDelete
  4. Kalau tengah deman, batuk or sakit tekak memang cari menu ni.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...