Monday, July 3, 2017

:: Back To Reality ::

First day start keje after soooooo long bercuti..agak2 lemau x?..xberapa nak lemau la jugak..hahahaha..mcm biasa je..ikutkan lemau, xcuti lama pun lemau..ngeee..

Ade lagi yg cuti ker?..best la kalau cuti lagi..tp mostly mesti dh start keje dh kan..sooo happy working la ye..

How's your raya??..best???..so so??..okayh okayh?..ngeeee..mine?..biasa biasa je..xkan la nak kate xbest pulak kan..nak kate best sgt pun xjugak..dh berumur dh ade anak2 nie, best utk anak2 je la..huntung wehhhh jadi budak2 nie..xyah susah2 tau2 orang hulur je duit raya..duit raya anak2 kite bile dh dikira masa balik raya dari temerloh (raya ke-3..xmenyempat!) nak dekat sebelah tangan!!!..padahal xde buat ape pun..siap boleh main lari2 lagi masa org nak bg duit raya..si kecik tuh siap tepis2 lagi tangan..hahahhaa..

Kayh la u'olls..nak settle kan keje2 kat ofis nie jap..

Nah belanja gambar raya..ini je yg ade..itupun belas ikhsan dari biras aiii..ngeeee..malas nak bergambar2 beria nau..ececeh, dan2 je malas..padahal henfon tertinggal dekat umah..pegi umah depan berlenggang je..

Ini je la yg mampu..huahuahua..

Jangan ditanya kenapa baju kite sorang je yg lain..wat sakit hati je!!!..xpe la pun lain kan..i kan queen of the house..heart of the house gituuuu..lain pun xpe la kan..pfffttt!!!..

Idaaaa, me miss u..cepat2 la start menjahit balik..banyak kain nak hantau nie..hakhakhak..

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin..

6 comments:

  1. Selamat hari raya juga.
    Dah 9 Syawal ni.

    ReplyDelete
  2. dari ritu nk tanya mana baju sama ngan semek..ok paham..hahahhaa..bertabahla..

    ReplyDelete
  3. Selamat kembali ke pangkal jalan... hehehe...

    Ada kisah disebalik baju ker? Cer sharing ☺

    ReplyDelete
  4. raya kita biasa ;) jemput ke blog !

    ReplyDelete
  5. Selamat bekerja kembali kak. Selamat Hari Rayaa. Maaf Zahir & Batin 😊

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...