Monday, July 31, 2017

:: Lama Kuali Tergantung ::

Kuali periuk belanga kite mmg dh lama dh tergantung..dapur tuh sesekali je berasap..ngeee..

Sampai tahap dh jadik malas nak masak sebab dh lama xmasak..tp xde la xmasak langsung..masih masak lagi..cumenye bukan tetiap hari tetiap minggu la..hasben kite ikutkan xsuke makan makanan yg dimasak oleh kite..maksudnye makan makanan umah ler..tp tuh la, xleh..nasib baik ler hasben kite paham..sorry domok!..

Nak tau x ape puncanye?..

Nieee haaaa..budak dobot nie..hahahhahaha..

"ye ye..mommy maafkan bobot..bobot xde salah pun dengan mommy"..kihkihkih..

Masa dalam gambau nie kite tengah masak..merengek2 menangis2 mengamuk2 suh kite berhenti masak..bayangkan kite amek masa 4jam semata nak siapkan 3 dishes je..sebab tuh kite hanya boleh masak on weekend je..kalau weekdays, mau pukul 10.30-11.00 malamhasben kite nak amek lagi kuat die mengamuk..adehhhh...ape masalah anak bujang kite nie dengan dapur pun xtau la..kalau kite buat keje dekat living hall xpe..masuk dapur je die dah start xtentu arah dah..abis tuh canner nak masak kalau ade anak kangaroo duk berkepit je..kihkihkih..

Sementara nak tunggu anak bujang besau sikit, maka en suami terpaksa la bersabau ye..ngeeeee..kayh la..i is busy...gotta go!..bubuiiiii..

4 comments:

  1. Selamat pagi...
    nieyl dtg singgah pagi...
    alalalala...xleh renggang ngan mummy dia...

    ReplyDelete
  2. Alooo nangis macam mommy nak tinggal dia. Hahah! Sabar je lah mommy, nanti dah besar boleh lah mommy masuk dapur balik 😂

    ReplyDelete
  3. kekeke..ade alasan nak cuti masak niiii..bagus bobot!! ;)

    ReplyDelete
  4. bhahaha samalah kita geng. bukan kuali je.. sinki pun tak bukak agaknya kalo CT wakakaka...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...