Thursday, February 22, 2018

:: Makin Bertambah ::

Haippp, bukan makin bertambah bilangan anak tu..ngeeee..cadangan untuk tambah tuh masih ade..tapi bukan sekarang..hehe..

Yang bertambah tuh adalah bilangan mainan anak2 kite..haiyoooo..pening kite..mana nk "dicampakkan" kan lagi toys2 yang sedia ade nie..kite ade beli trofast dekat ikea..trofast tuh toys storage..
cengini haaaa ghopenyeeee..basket tuh xde la kaler putih semua..kite amek yang berkaler2..baru la ceria hidup penuh dengan kaler..hihihihi..itupun dan penuh dengan dengan toys 2 beradik nie..

Khamis lepas pegi kami ke mid valley..alang2 fetched hasben kite kat ofis..asalnye nak mencarik barang lain tapi bertambah dengan barang lain pulak dah..huahuahua..bertambah barang lain tuh, toys anak2 le..dah tuh, terlalu depan toy's r us kan, bile dah ade depan mata, memang kene tarik masuk la sudahnye..kebetulan pulak hasben kite tengah masyuk, kihkihkih, ikutkan yolah..kene plak birthday anak bujang lagi few days, carik sekali la present die..

Every time masuk toy's r us, kite akan pening..masalahnye apaknye pun sama naik..haiyoooo..setiap kali masuk hokeyh, mesti nak dekat 2 jam..haishhhh!..apaknye pun sibuk tengok toys, dengan anak dara lagi, campur plak dengan anak bujang, mau x dekat 2 jam..masing2 semua rambang mata..xtau mana satu nak amek..macam2 drama la kirenye kalau kiteorg kat dalam tuh..

Sete;ah berejam2 dalam toy's r us, maka inilah hasilnye..
 anak dara kite memang akan nampak pony je..obsession anak dara kite skang nie..memang segala2 pony je..kire okayh la jugak sebab die takat confuse nak pilih antara pony yang mana je..
 cantik pony nie..hehehe..
 asyik la duk menyikat2 rambut pony tuh..
 ini pulak pilihan anak bujang..anak bujang punye kasik chance la mahal sikit sebab birthday present die..kihkihkih..lepas nie memang akan beli hot wheels je la..nasib baik la hot wheels punye track boleh sambung2..
after assembled..

Besar2 tuh mana nak simpan mana tah..dengan thomas punye track lagi..hadoiiii..

3 comments:

  1. hahaha mainan anak bujang yang banyak.

    ReplyDelete
  2. amboi..lain yg di cari lain yg ditangkap ya kak...
    wah!bestnya dapat present...untuk birthday nieyl ada x..kekeke

    ReplyDelete
  3. akk pun selalu gitu..kalau konon nak cari 1 benda je..end up banyak benda tau ..habis duit...hahahaa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...