Monday, February 12, 2018

:: Ordered Sticker From Mamisticker ::

Qisya kan dah masuk tadika..so barang2 die semua kene berlabel..of course la kan kene label..durghhh!!..ngeeee..

Barang2 die as in segala2 la..toiletries die, susu, botol susu, botol air, baju2, ehh segala2 la..baru2 nie tengah browse IG, ternampak page “sponsored” keluar..tengok2 page sticker..nampak pulak video yang sticker tuh jenis kalis air la hape la..joyah kan, kene pulak tengah mencarik..bukan falsya la kalau x click page tuh..muahahaha..

Disitulah puncanye kite terjumpa “Mamisticker” nie..

Sekali bile dah “belek” page mamisticker, terus macam nak order..bila dh terdetik nak order, memang xde cite banyak la kan, order je terus..xyah nak berbelah bagi sangat la..lagipun memang tengah mencarik sticker yang kalis air..yang kalau bile basuh xkan tertanggal..

Kite suke cara nak order sticker nie..xyah nak wassap “mamisticker” untuk order pun..start from order sticker till payment, semuanye online..ala2 macam beli barang online la cite die..and after order, mamisticker yang bahasakan diri die mami, akan wassap for validation before die proceed with the order..

Bagi kite process order sticker kat mamisticker memang senang la..xyah pun nak kene tunggu die reply berapa harga sticker, nak kene deal lagi order, nak kene screenshot payment and send kat die as a prove and whatnot..

Okayh, masa nie parcel dah sampai..

 so cute die punye plastik kan..
 nak bukak2 parcel, eh eh, ternampak pulak sticker nie..bile betul2 parcel dapat lambat, nampak sticker nie terus xjadi nak marah..muahahaha..
 packaging die sangat cantik..kite suke gile..
comel sesangat kan..ade x yang pelik kenapa macam2 corak ade tuh..bulat la panjang la pendek la..kite x bayar extra for that..all inclusive dalam price yang die bagi..baloi kan..bayar RM29 (exclude postage), dapat macam2 corak..

Kite xtau la kalau ade mana2 orang yang buat sticker cenggini jugak kan..ini kite first time order sticker yang ade banyak jenis dalam satu harga..

Kalau ade sape2 yang berminat, boleh terjah website mamisticker.com..kite pun nak terjah website die jap..nak order sticker untuk nak label barang2 dapur..ngeeeee..

3 comments:

  1. ala..tomeinya. nak terjah jugak la.. he he

    ReplyDelete
  2. cantik sticker tu...
    tapi tu kaki siapa tu..kekekeke

    ReplyDelete
  3. Comelnyaaaa yang Maafkan Mami tu. Heheh. Senang letak label macam ni, baru lah tak hilang. Heheh.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...