Wednesday, February 28, 2018

:: Small Gift - Big Thought ::

Baru2 nie hasben kite ade cakap, “kak pah ade beg nak bagi kat u..souvenir dari jepun”..wahhhh, bestnyeeeee.. “untuk u kak pah bagi ape?”, soalan kite kepada hasben kite.. “mana ade..kire itu sekali la kut..tah pape tah..untuk i xde, tetibe untuk u ade”, jawab hasben kite..owh haaa, mesti pelik kan kak pah tuh siapa..kak pah tuh, colleague hasben kite..dulu penah sesama department..now dah “berpisah” department..hehehe..

Tapi tuh la, 2-3 hari baru beg tuh sampai dekat kite..

Comellll..kualiti beg pun okayh..cantik!..me loike!..

So pagi tadi kite wassap la kak pah say thank u and whatnots.. “alaaa, only small gift je”, kate kak pah..

Terharu sangat..ye laaa, memang la kami kenal..kenal, penah jumpa, in fact kalau kite pegi ofis hasben kite and happened to be terserempak dengan kak pah, memang kami akan borak2..sampaikan orang yang memandang pelik..mesra nau boraknye..hahahahhaa..tapi tetap la terharu, sebabnye, kami bukannye selalu jumpa pun, and plus, kite hanya wife kepada colleague die je..but when she has a thought of giving me a souvenir, it was big man!..

Sama macam ade sorang colleague hasben kite la..die pegi negara india untuk sembahyang kat sana, balik2 malaysia je kite dapat sari satu..hehehehe..

Terharu sebab they have me in their thoughts..aoooooowww!!..it’s a thought that counts aight!..

Again, thank u kak pah!...xoxo..

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...