Wednesday, November 20, 2013

:: Kembali Berkhidmat ::

Dh berbulan2 dh camera kite nie duk tergantung sekali ngan handbag2 kite..last guna waktu gie Hong Kong bulan 5 ke bulan 6 lps..pastu dh xguna2 dh smp ke hari ini..sorry camera..khidmatmu ku stopkan sementara sbb xde mood nak pegang kamu..nak bwk gie merata sumbat dlm handbag, xmampu la pulak nak mengendong sbb bdn tuh xberapa nak compact sgt..ngeeeee..

Nak2 pulak skang nie tangkap gambo mmg pakai henpon je..kalau pakai henpon yg cameranye bile tangkap gambo, gambo xcantik mcm kite punye Blackberry yg dulu tuh, mmg haruslah kendong ke sana ke mari camera nie..tp kalau pakai henpon yg gambonye okayh bile snap, might as well pakai henpon je dr memberatkan beg menyakitkan bahu je..dok gitu..hehehe..

So mlm semlm kite mintak tlg mok mok bwk turun camera..dh tibe masanye khidmatmu ku perlukan..ewah ewiiiiihhhh..ayat xleh blah sgt hokeyyyy..kesian putih..dh lama tersadai ye..
Jom kite warm up warm up skit..kasik ade tenaga skit..hehehe..

14 comments:

  1. mesti penuh gambar qisya ni.. hehe..

    ReplyDelete
  2. tangkap gamabr baby banyak2 taw...
    berkenan plak ngan kamera tu....
    tapi mesti mahaiii kan...
    hikhikhik

    ReplyDelete
  3. Wow..sure lawa gmbr2 dr kamera ni kan

    ReplyDelete
  4. betul skun ni camera dah tenggelam.. sebab guna camera fon... tapi bila kena time camera memang diperlukan...

    ReplyDelete
  5. minat jgk dgn kamera ni sya.. tp lum mampu nak beli..

    ReplyDelete
  6. Nikon 1 ni ada colour pink kan. hehehheheh

    ReplyDelete
  7. eh ni yang hubby akak hadiahkan tu ye? heee...lepasni boleh snap gambar baby qisya banyak2! hias gambar qisya kat wall umah pun cantik...:)

    ReplyDelete
  8. @mama leen mcm akak penuh ngan gambo2 qisya jer..hehe

    ReplyDelete
  9. @Nory Zoulkefle skang nie dh murah dh nory..sbb J2 dh kuar..hehe

    ReplyDelete
  10. @Sayangku Zie kannnn, skang nie mmg duk tala hp je bile nk amek gambo..hehe

    ReplyDelete
  11. @::EIDA:: adeeeeee..tp en somi xnk beli kaler pink..nnt die malu nk pegang katenye...hehe

    ReplyDelete
  12. @nanakimie aah la yang..en somi belikan..hehe..itu sudah harusssss...hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...