Monday, November 25, 2013

:: Sentap Jiwa..18tuttttt ::

Hamboiiiii, laju je u'olls kalau 18tuuuttt kan..ahahahha..aduhaiiiii..kalau diingatkan balik satu peristiwa nie kan mmg nak tergelak pun ade..rase mcm bengong sgt2 pun ade..rase mcm nak lempang diri sendri pun ade..ahhaaha..

Skang nie kite ngan mok mok tido dpn tv..katil kite dh kene alih ke belakang sbb sofa dh smp..so bile katil dh alih, makanyeee, kene bentang toto la nak tido..kite boleh je nak tido kat katil belakang tuh tp nnt qisya la pulak sape nak tgk die sbb qisya tido kat dpn tv..

Ade la satu mlm tuh, tgh2 main candy crush kat henpon, tetibe saje je la konon2 nak manja2 ngan mok mok..kuikuikui..eleh, itu pun nak geli..ngan somi sendri pe..bukan ngan boipren..;p..kuar la ayat kat mulut nie.."mana hug aiii"..selalu mmg akan dpt hug la..pmpn gedik kan mmg la gini..ahahaha..alah saje2 je pun..sekali kan mlm tuh kan mok mok kan boleh kan balas kan, "dh xde dh sbb skang nie semua utk anak aiiii jer"..huwaaaaaaa, sumpah sentap okayh..terus kite xpandang mok mok..

Tetibe dr sentap terus bertakung air mata..lerrrrr, dh kenapa tetibe jd sedih nau nie..terus kite bgn xckp ape2, amek bantal selimut segala gie tido kat katil kite..konon2 nak bwk diri..choiiii..drama queen sungguh..mok mok panggil kite wat xtau jer..pastu tau pun mok mok cuak..tau pun nak dtg kat kite pujuk2 blk..haaaaa, ingat semudah itu ker nak pujuk..cewahhhhh..ahahahha..

Tetibe kite jd mcm bdk2 yg majuk xdpt gula2..dush kepala sendri..kuang3..kite siap ckp, "pegi jaga anak u tuh sendri..die bgn nak susu, gie bg..pastu suruh qisya watkan nescafe utk u..masak utk u semua"..haaaaaa, nmpk x kenapa kite nak dush kepala sendri..xker mcm budak2 pangai tuh..

"Mcm mana i nak bg susu..i mana ade susu..alaaaa sentap la pulak domok nie..u kan cinta hati aiiiii..u kan isteri aiii..i gurau2 je laaaaa"..jenuh mok mok duk pujuk mlm tuh..bile kite dh okayh, tetibe mok mok ckp ape tau,"tah pape tah..selamba je jeles ngan anak"..terus kite mcm erkkkkk..aah laaa..nape nak kene jeles ngan anak..ade la jeles skit..huahuahua..selama nie full attention semua kat kite..skang nie turun kat anak pulak..kiteee, turun takhta dh hokeyyyyy..huwaaaaaaa..
Sayang sgt sama ini budak tembun..

7 comments:

  1. hahaha...sweet je majuk...siap jeles ngan anak lak tuh..kah3

    ReplyDelete
  2. sue dari zaman syawal lagi dah turun takhta sya...sampai la ke izz ni ,..lagi tuwun takhta sudah..jadi no.3..kalo ada anak lagi..tuwun lagi la gamaknya

    ReplyDelete
  3. adehhh...nory yg blom bersalin ni pom kdg2 sentap sendiri,sllu dok bayang klu ada anak nnt,msti hubby lebihkan baby jek...huhuhu...
    mcm kelakar je nk jeles ngan anak sndiri kn...hihihihi

    ReplyDelete
  4. Sekarang kakak nak tanya Sya... sayang mok-mok tak? Sayang Qisya tak? Sayang dua-dua yg tak ada tolok bandingnya kan.. cuma sayang suami dan anak lain rasanya - yg ada anak/suami aje tahu kan..

    Dah...tak mahu jeles lagi. Malulah hihi...

    ReplyDelete
  5. heheh...sentap yer sya..sekali sekala..ngeeeee

    ReplyDelete
  6. hihi....kalau baby qisya pandai cakap,mesti dia kata apa la mummy ni:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...