Friday, November 22, 2013

:: Tilam Dada Lagi Best ::

Arinie si tembun mommy asyik mengamuk jer..kesian die perut kembung..ape la yg mommy nie salah makan sayang..tido pun nak melepek je kat dada..bergilir2 kite tukar dada ngan mok mok..ehhhh, nape ayat mcm xkene je..qisya la yg bertukar dada..ahahhahaa..

Letak kat tilam die kompom terjaga2 balik..pastu merah2 muke menangis mcm kene dera..bile angkat terus senyap..terus sambung tido..alahaiiii sayang..kalau mommy jd awak, mommy dh tido dh..punyelah selesa mommy wat tmpt tido awak tuh..empuk2 lagi..baring je tenggelam..hurmmmmm..

Xpe la nak..janji selesa..dada pun dada lah..
Selesa sungguh qisya landing atas dada daddy ye..mommy pun nak landing skali la atas dada daddy..mcm empuk jer..ahahahhaha..

13 comments:

  1. heheh..qisya lg suka tilam empuk dada daddy dia lah..

    nmpak selesa je dia tido...

    ReplyDelete
  2. DIA SYOK TIDO KAT BADAN.. BADAN KITA KAN PANAS SUAM2 CAMTU.. TILAM TU SEJUK.. HEHE

    ReplyDelete
  3. dada is the best tilam for the baby

    ReplyDelete
  4. nak rasa kehangatan daddy n mommy tu...tu yg meragam tu

    ReplyDelete
  5. Amboih! Manja depa anak b'anak haha :p

    ReplyDelete
  6. alahai comey je dia tidur ... syoknya leh cium bau baby

    ReplyDelete
  7. klu mommy tido kat situ, tak pasal2 qisya jadi kakak awal..hehehe

    ReplyDelete
  8. qisya pun mcm syaqil n yaya...time gini memang suka tido kat ats dada....nanges2 amik tidokan ats dada memang ok...baby rasa selamat dan dpt dengar degup jantung kita... qisya tidur meniarap tak ? coz dak berdua ni memang akak bg tido meniarap so dia tak terkejut time tido...

    ReplyDelete
  9. ololo comelje gaya tido qisya tu,hihi...

    ReplyDelete
  10. nak manja².. dada daddy best mummy hihihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...