Friday, November 29, 2013

::Qisya's Duck Face ::

My nyawa..my everything..
 
Qisya pun reti wat duck face hokeyhhhhh..gerammm je tgk..kecik2 xpe wat gitu comel..dh besau mommy nmpk gambo qisya wat duck face, mmg mommy gantung hanger 7 hari 7 mlm kat moncong tuh..kuikuikui..qisya nie kan suke nau wat moncong2 gitu tau..mcm nk gigit je moncong die..rasenye kan dr dlm perut kut qisya dh gitu..alahaaaiiii, moncong mommy dh menurun kat qisya la..sbb kite kan kalau tgh ralit ke ape ke kan, mesti nnt mulut akan termoncong dgn sendri without kite perasan la of course..bukan buat2 okayh..no no no..selalu mok mok la yg tegur..hehehe..
Bersungguh carik gambo nie..hahaha..time tgk scan nie kan kite risau gile tau kalau bibir qisya ikut daddy die..gegurl bibir tebal so not cantik hokeyh..tamo tamo..pastu bile qisya kuar, alhamdulillah xtebal..boleh?..hahaha..
So cute kan tgn baby..jari2 die..kuku pjg tp everytime nk potong mesti mengicai2..

7 comments:

  1. alololo...comellnya duck face Qisya...

    tangan dia pon comel je macam tangan anak patung...gebuuuu...

    heyyyy geramm lah,meh bagi pinjam kat nory sehari dua,boleh??hikhikhik

    ReplyDelete
  2. rasa geram plak nak ada baby lagi..hohohooo..
    kiut la qisya ni..

    ReplyDelete
  3. hihi....dari dalam perut mummy lagi pandai buat duckface ye,soooo cute la qisya!:) geram3x!:)

    ReplyDelete
  4. geramnya tgk baby fasya ni.. tgn gebu tu.. hahaha.. x menahan tang mulut duck face tu.. kemain lg.. dia.. klu dekat dah gomol ni...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...