Monday, November 18, 2013

:: Tak Sangka ::

Subhanallah..syukur sgt ya Allah..KAU berikan padaku dan jugak suamiku satu permata yg sgt3 berharga..alhamdulillah..;D

Kite xsangka skang nie kite dh ade anak u'olls..n jugak kite xsangka anak tuh hasil benih dr mok mok..lelaki yg satu masa dulu kite xpenah terpikir akan bersama..lelaki yg satu masa dulu kite xpenah terpikir jugak untuk smp jd suami kite..mana xnye, dr kite belasan tahun smp la umur kite 27-28 thn yg mok mok masih ade simpan perasaan lagi..yg kite pulak sepjg masa tuh asyik nak duk mengelak, asyik nak duk mengreject mok mok..wakakakkaka..

Tp kan, wat la mcm mana pun , reject la mcm mana pun, mengelak la mcm mana pun, xsuke la mcm mana pun, xleh terima la mcm mana pun, konon2 ckp kat semua org, boleh terima as a friend saje..puiiiii..hehehe..kalau dh dikatakan jodoh, mmg akan jadi jugak itu jodoh kite..mmg akan bersatu jugak akhirnya..

Kite sgt3 bersyukur sbb Allah s.w.t telah pertemukan kite ngan mok mok, telah menyatukan kite ngan mok mok..telah menetapkan yg mok mok itu jodoh kite..couldn't ask for more..

Semoga hubungan yg terjalin ini akan berkekalan hingga ke jannah..insyaAllah..amin..

Terima kasih sayang sbb selama nie u banyak bersabar dgn kerenah i yg kadang2 termanja overdose, kerenah i yg sometimes very irritating n annoying, kerenah i yg kadang2 boleh wat u hilang sabar, n of course kerenah i yg menguji kesabaran u..

N as a reward, i hadiah kan u this little cute baby yg skang nie dh jd daddy's little sweetheart and daddy's lucky charm..turun sudah takhta i..sobsss..
Our little angel that Allah send from heaven..
Besides my parents, inilah 2 org kecintaan dan kesayangan kite..love both of u soooo tight..lots lots lots of hugs and kisses..muahhhxxxxx..

25 comments:

  1. mok2 berjaga mlm ke mommy berjaga mlm..hehehe..tu la awal2 dlu mmg tk sangka bila dh dpt baby kn...hehe

    ReplyDelete
  2. ooohhh tak sabar nak jumpe qisya ni tau...tp tu la..bila dah ada anak kiter mesti turun tahkta

    ReplyDelete
  3. Sedihnya baca..semoga berbahgia dan berkekalan

    ReplyDelete
  4. Ajal maut jodoh ketentuanNya..akak pun baca tersentuh..

    ReplyDelete
  5. so sweet!!

    happy 3 series belated birthday dear

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...DIA sebaik2 perancang..seronok tgk..:)

    ReplyDelete
  7. bakal jd anak daddy ni..muka pon dh sebijik daddy nye..kasih bapa berkorban nyawa ♥

    ReplyDelete
  8. bertuah punya orang yang benar2 sayangkan kita... tahniah juga kerna dah punya dua kesayangan yang akan menemani hidup Sya...

    ReplyDelete
  9. @mama tisya of course la mommy yg berjaga malam...siang daddy die pulak take turn...hehe

    ReplyDelete
  10. @syawalsimpsons itu laaaa..bile aunty soya nak dtg tgk qisya nieh...kannnn jemah...sentap makkkkk dh turun takhta..

    ReplyDelete
  11. @mrs Fiza mcm jeeee...skang pun mmg dh jd anak daddy dh je...huwaaaaa..

    ReplyDelete
  12. @Cho Zila tq kak ila..alhamdulillah..bersyukur sgt3...

    ReplyDelete
  13. so sweet...
    moga hubungan ini kekal selamanya...

    ReplyDelete
  14. bila nak jumpa nih....
    nak cium baby. hu3

    ReplyDelete
  15. Bestnya dpt baby girl... Klu dkt teringin nak jumpe.. Amik aura baby huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah..nana doakan akak sekeluarga kekal bahagia hingga akhir hayat...amin:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...