Monday, November 4, 2013

:: Nafsu Nafsi ::

Weekend lps kite punye keje asyik duk berjalan je..nak bg cpt beranak..walaupun xlarat tp kene laratkan la jugak..kalau xnk pun mmg akan ade je yg memaksa berjalan..sape lagi kalau bukan mok mok..huahuahua..

H&M kat One U dh ade tau u'ollssss..me loikeeeee..memula bukak kat KL dulu, skit xheran pun..lalu takat jeling sebelah mata je..ewahhhh..tp kan kite kan start terjebak bile gie Hong Kong bulan 3 lps..bile masuk dlm H&M kat sana terus mcm, eh eh, harga n kualiti baju not jugak laaaaa..

Start dr tuh la asyik H&M jer laaa..dh la kat situ ade jual baju2 n suar2 maternity..tuh yg lagi galak tuh..tp bezanye kalau gie awal2 ngan gie skang nie kan, awal2 dulu beli baju sendri, skang nie dh xde dh istilah baju sendri..terus ke section baby je..tunggu bdn dh slim baru pikir nak beli baju sendri blk..huahuahuahua..

Before nie ade jugak beli baju baby kat H&M tp time tuh ingat boboy, so xde la sakan sgt..skang nie 98% gegurl, haaaaaa, rambang mata terus u'olls..baby gurl kan byk yg somel2 bajunye..astagaaaa, mmg xleh tahan la nafsu nk membeli baju baby A..

Tp kite amek semua baju yg besau2 la skit..boleh pakai lama..yg newborn punye dh ade sbb tuh xbeli..
Arghhhh comelllllnye lahaiiiiiiii..nak2 pulak baju2 baby gurl kan..kalau ikutkan hati mmg byk lagi nak beli sbbbb gerammmmm sgggttt tgk baju2 baby gurl nie..tp tahan2..nafsu semata2..hehehe..

11 comments:

  1. bertahun ajak si suami nak pegi H&M kat paradigm mall tu tak pegi² gak lagi uhuhuu

    OU dah ade ek? hooyeaahh!

    eeeei comelnye baju baby ni..geramm!

    ReplyDelete
  2. memang geram la nengok baju gegirl falsya..nak plak anak first lagi la kan..pepun moga selamat deliver yer..

    ReplyDelete
  3. memang..dulu Ayu pun mcm tu, ye ye tak nak beli dah, sekali ternampak..comel..terbeli gak..he he he..
    semoga semuanya selamta yer!!

    ReplyDelete
  4. slamat rambang mata la kalo tgk bj gegurl kn..hehehe

    ReplyDelete
  5. gegurl ke... best2.. memang baju2 gegirl ni buat mak2 jadi gila sekejap.. hehe.. H&M dah buka.. semalam baru tengok..

    ReplyDelete
  6. ala comelnya....
    bila baby nak kluar nie...tak sabar nak jumpa baby

    ReplyDelete
  7. kalau gegirl mmg bnyk pilihan rambang...

    ReplyDelete
  8. semua comel!heee....paling suka yang sua polkadot tu:)

    ReplyDelete
  9. nory pon sekarang dah start rambang mata nak pilih2 baju baby...seronokk giler shopping barang2 baby ni kan...hehe

    ReplyDelete
  10. baju baby girl memang comel2...geram...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...