Friday, November 1, 2013

:: November Babies ::

Yeayyyyyy!!!...dh masuk November!!!..suke3!!!..hehehe..kite suke sbb sah2 la baby A akan automatik jadi November babies jugak..same month with daddy n mommy!!!..weehuuu!!..

Ke baby nak sama date ngan daddy nieeee..hehehe..birthday daddy dh la around the corner jer..bile doc kat KBMC ckp kite akan bersalin before 31.10 kan, kite mcm agak frust la jugak sbb kite mmg nk baby kuau bulan November..boleh geng ngan kite n mok mok..celebrate satu kali je semua..

Sekali 31.10 tuh gie check, doc kate laluan still 1cm lagi..doc kate xpe la tunggu je la xyah paksa2..lagipun edd kite ade lagi seminggu..sooooo mmg sah2 la baby A akan jadi November babies laaa kan..mmg kompom2 tiup satu lilin kat satu kek..save duit u'ollssss..weeeeee..;))))

6 comments:

  1. moga semuanya selamat falsya..
    waa heppynya sumer same bulan..memang jimat banyak ni..

    ReplyDelete
  2. satu kek, 3 nama, 3 lilin, 1 majlis...senang kan...weehuuuuu...

    ReplyDelete
  3. hihi..best2! meriah majlis besday akak tahun depan:) kalau sama besday dgn daddy,betul2 anak daddy la ni..heee..

    ReplyDelete
  4. bb nk kuar sama bln tu...senang celebrates skali

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...