Monday, March 18, 2013

:: Blur ::

Kite xtau la asal lately nie blur sgt2..blur nak mengarang entry, blur nak wat entry ape..segala2 lah blur..byk bende nak cite sebenarnye tp tuh laaaa..nnt la kite cite2 semua tuh..nak cite skang xleh..dh smp masa nnt baru boleh cite..sabar kayh u'olls..

Ngantuk sgt3 skang nie..rase mcm nak tido jer..*yawn*..semlm gie home ape tah kat Mid Valley..smp dh rase mcm nak pengsan2 la sbb dr tengahari x makan..terus cargas mok mok tarik gie makan..kang pengsan kang jenuh plak la mok mok nak ngangkat..kuikuikui..

Disebabkan dh xlarat so kite gie makan kat food court atas tuh je sama level ngan tmpt yg wat exhibition tuh..itu pun rase mcm jauh bebenor dh..msk2 je terus nmpk Express Teppan-yaki..mmg xde pikir pjg terus masuk n duduk..hehehe..

Sekali sekala makan kat situ boleh la u'olls..2 org makan je dh nak dekat 60hengget..ape nak jadik..ye dok..pastu yg bestnye kul 3 pagi perut sakit gileeeee..sakit gileeeee okayh..dh keluarkan semua yg ade dlm perut baru la okayh skit..tuh la sebenarnye punca mata ngantuk pagi2..

Kite pun xtau ape yg kite merepek pagi2 nie..waahhahahaha..layankan yo lah..ngeeeee..


18 comments:

  1. hihi.. blur2 pn hapdet gak post.. syabbasss.. heheh.. bab2 mkn, mmg falsya la menang :))

    ReplyDelete
  2. blur...mmg pun kadang2 dtng angin blurr tak tau nk bt n3 apa..hehe

    ReplyDelete
  3. kekadang saya pun blurgak...hehe..
    makan hidangan tu ka yang sebabkan sakit perut...tapi nampak kemain sedap...

    ReplyDelete
  4. standard la tu....kadang2 memang blur dibuatnya, tapi still nak update kan..nama pun blogger..

    emm..foods tu nampak menarik...maybe tak kena ngan perut kot..tu yg memerut tu..sabar jer la..
    kang time rehat, lelap la kejab..

    ReplyDelete
  5. nampak sedap yerk makanantu.. akakpun kalau dah blurtu tergaru2 dibuatnyer...

    ReplyDelete
  6. x pe..pepagi blur..sama la sue pon...ngantok jaa

    ReplyDelete
  7. nmpk cam menarik je... sedap tak?

    ReplyDelete
  8. HUUHU SAME CAM KITER DIKK

    seee dah blurr nak komen huhuh

    ReplyDelete
  9. salam.
    dalam bosan2 blur tercipta 1 entri gak ;)

    ReplyDelete
  10. nory tak penah try makan kat Teppnyaki tu..
    sedapp ke?

    huhu

    ReplyDelete
  11. sama ngan SA, adakal rasa blur sgt2...itu pasal kalau balik kg ada je auto publish entry dah siapkan...almaklum la..kat kg ada tenet...

    ReplyDelete
  12. looky yummmyy

    i pun selalu blurr hihi

    ReplyDelete
  13. ni makan kat foodcourt MV ke nih? uniknye letak lauk pauk mcm tu :)

    ReplyDelete
  14. kadang2 memang ada time blur...sebab terlampau banyak nak taip hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...