Tuesday, March 19, 2013

:: Penangan FB ::

Skang nie kan kite dh tahap phobia nak bukak FB...mana xnye, ngan org share gambar tah pape..gambar tgn menggelembong kene gigit serangga la, yg paling latest gambo mata rosak sbb pakai contact lens kpop ke hape tah...mcm hape je..

Dh la bile tgk gambo tuh smbl makan..ye la, lunch time kan...tapau food pastu makan kat atas smbl ngadap FB..sekali scroll2 mmg itu yg terpampang dpn mata...terus dh xleh nak telan makanan dh..sudahnye mmg masuk tong sampah lunch kite semlm..serious kite bengang gile..kan dh membazir dh kat situ..

Mmg la xdpt dinafikan niat korang baik nak share info segala..tp seriously, xramai yg boleh terima gambar mcm tuh...smp skang nie terbayang2 lagi tau..bile dh terbayang kompom la makanan xleh nak masuk..tp mcm mana pun kite kene makan jugak..sbb skang nie kite mkn bkn utk kenyang..

Seriously la mmg pasnie kalau ade la sape2 yg share gambar tah pape kat FB kan, mmg kite remove jer, xkire la sape org tuh..nak sentap, sentap la..ye laaaaa, bkn dieorg yg terbayang2 smp skang, bkn dieorg yg xlalu nak makan..kite mmg xleh tau tgk gambo2 mcm tuh..mcm nightmare rase..yg dulu2 pun blum hilang lagi terbayang, nie dh tambah yg baru..mcm mana nak makan kalau gitu..

Kite boleh wat xyah pikir tp tuh la, knowing me mmg xkan boleh punye..kadang tuh xpikir pun mcm smbl lalu gambar2 tuh wat lambaian miss universe kan dpn mata nie..loya kat tekak nie xabis lagi nak tambah lagi loya..mencik mencik mencik..

18 comments:

  1. akak dah macam nak deactivate jek FB tu...
    sila cari di LINE, INSTAGRAM, WASAP ek...

    hahaha

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu kesian gegirl..jue pun tak suka org share gambar entah2 kat FB...kadang2 buat kita sentap

    ReplyDelete
  3. slalunye kalo ade yg share gambo tu aku hide kan. x tgk pon. aku geli... hehehhe

    ReplyDelete
  4. samalah.. kalau gambar² yg x semngah kongsi kat fb mmg kalau boleh tak blok jer org tu.. lg² kalau kerap kali sgt...

    ReplyDelete
  5. arghh sameeeeee.. ida kalau TERterngok, terus tutup fb. kacau betul laaaaa.. seramnessss

    ReplyDelete
  6. serius geliiii..rasa nak hempok orang je..

    ReplyDelete
  7. kan...serius geli....tu blm lg tgk gambar kek yg tah apa2 lah....nk muntoh ijooo rasanya....

    ReplyDelete
  8. sue pon penah kena ngan gamba mata tu..adoi sengal meh...pastu gamba breast pon sama...pastu asik la dok teringat2 ja...sue kalo tertgk mmg maki hamun sudah

    ReplyDelete
  9. aa ha..betol gegurl..ingtkan akak sorg je..awk pun sama ye..kena2 g upload pic yg kotor2..hasil jamu susukdara katanye...

    ReplyDelete
  10. akak pun baru semalam tgk yg mata kesan pakai contact lens tu...

    ReplyDelete
  11. Setuju ngan Gegurl... Semalam memang geli geleman tgk gambar2 yg bukan2.. nak taip komen ni pun jadi naik bulu roma.. eeeiii benci kan..

    ReplyDelete
  12. Ada sebab yg d rahsiakan tu...heheheehe. jeng jeng jeng, kalau berita baik share yer!

    ReplyDelete
  13. a'a ada nengok gak yg tangan ngelebung n mata tu.hahaha

    ReplyDelete
  14. kak intan jarang scroll dah ..buka fb sebab nak tgk page yg kak intan wat biz..kalu gambo ntah pape kak intan hide

    ReplyDelete
  15. boleh hide diorang ni hu hu hu saya pn x sanggup nak tengok

    ReplyDelete
  16. samela...dari ada selera trus xda selera..huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...