Monday, March 4, 2013

"SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!"

Tgh2 menahan mata dr mengantuk, ternmpk plak segment kat blog NORY..terus mcm nak join lah..hehehe..

 Sape nak join sila2 click SINI

19 comments:

  1. singgah dr segmen sama..da follow..:)
    kalau sudi follow me back ya!:)
    http://qasehreena.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  2. Selamat ya falsya...semoga bertambah followers

    ReplyDelete
  3. saya datang dari segmen yang sama :)

    saya juga ada buat segmen. Jom join segmen saya

    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  4. done follow sini....jom singgah http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama,done follow..follow back ye :)

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  8. dah follow sini follow kita balik dari segmen yg sama
    http://cikmiaww.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum dan selamat berkenalan dear ! Dari segmen yang sama , sudah follow awk , sudi2lah follow blog Arni yang tak sebeberapa :) http://arnilala.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum,
    Salam kenal.. dari segmen yang sama.. done follow here.. jom follow balik..

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  12. salam ziarah. jemput ke http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Singgah sini dari segmen yang saya,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya pulak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...