Friday, March 1, 2013

:: Until When? ::

Gaji dh kuar..perasaan nak men-shopping tuh amat sekali tinggi...tppppppppp kite kene behave..mok mok suruh kite behave..tpppppp kite mcm xleh nak behave jer..smp bile kene behave nieeee..until when???..until when when laaaaa..sobsssss..

Kadang tuh saje je la wat2 mcm sedih2 ngan mok mok..tp nan hado..mok mok xlayan..caittt!!!..mok mok kate start next month dh kene tolak gaji bayo duit umah..pastu bln 5 nak ke Hong Kong lagi..dgr cite kemungkinan bln nie gie Singapore sbb aunty mok mok punye anak nak kawen..ngan bln 11 nak ke Bandung lg..

Bile dgr gitu terus mcm okayh, i behave..kihkihkih..lagipun byk duit nak kene pakai tahun nie..nak renovate umah lagi..kalau umah dh siap, nak beli furniture lg, barang2 letrik lg..kiteorg dh start survey2 dh skit2..plan utk umah idaman mmg dh ade..tercapai x tercapai sama2 la kite tunggu yeeee...hehehe..

Owh yeee, henpon kite yg xsmp 2 bln pakai tuh dh 2 kali selamat jatuh tergolek yg stock show no mercy punye smp boleh tercabut segala casing..alhamdulillah masih lagi selamat..sekian..

11 comments:

  1. sama la ngan sue...tp kena jugak tahan kan...

    ReplyDelete
  2. dpt gaji shopping ya..huhu..kena tahan la..:-)

    ReplyDelete
  3. behave ur pocket ye dear.. 4 ur future.. hehehe.. jalan2, renovate umah, bayar ansuran.. fuhh.. mmg byk blanje yg dperlukan

    ReplyDelete
  4. hey hey banyak ni cuticuti cinta tahun ni so kena behave ok!!

    ReplyDelete
  5. bestnyer byk duit, boleh bercuti2 sakan...hehehe

    ReplyDelete
  6. zalora tgh sale gila2! hakhakhak.. saje bagi goyah iman sket ekekekeke. sabarrrr2 :ppp

    ReplyDelete
  7. dah nama pun perempuan.. memang x dpt dipisahkan dgn menyopping.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, jom ke blog saya pula & follow la ye klau sudi :D

    ReplyDelete
  9. mak ai.. pjg btol list ko beb... hehehe

    ReplyDelete
  10. shopping dgn pompuan mn boleh pisah hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...