Tuesday, March 19, 2013

:: Jual Jual..Ngeeee ::

Kite nak jual satu product nie..bkn nak jual sgt la...kite bukan agent ke dealer ker..sebenarnye kite ade beli satu trial pack product supplement nie tp kite xleh nak makan..bkn xnk makan ye u'olls tp buat masa nie mmg xleh makan..pil2 tuh xberusik lagi..satu pil pun xmakan lagi..

Beautessence..ehhh, ye ker?..alaaaaaa, yg Adira makan tuh..pastu Scha jd duta product tuh..jgn ingat kite nak jual sbb product nie xelok ke ape tau..bukan bukan..like i said la mmg xleh makan..keadaan xmengizinkan..so kite nak let go trial pack nie..ade 30bijik kapsul BE ngan 30 bijik SNE..

Konon2 dulu nak bg muke nak berseri2 la sekali xleh makan la plak kan..konon2 katenye..wakakakakaka..harga RM204..kite mmg nak let go dr xguna kan...

So kalau sape2 nak boleh la email kite ke kat falsya6701@gmail.com

17 comments:

  1. bak pe tak leh makan..ada pape ke..kikiki,..tttetttttttt

    ReplyDelete
  2. tak boleh mkn jgk sbb pil... i tak blh telan kalau dah mind set duk cakap ubat2...hahhaha hampehhhh...

    ReplyDelete
  3. erkkk...nak join kelab nana ya...hik hik

    ReplyDelete
  4. sambung komen sue syawal...jeng jeng jeng....

    ReplyDelete
  5. harap der yang nak belikan... kot idak rugikan...

    ReplyDelete
  6. adakah falsya???sambung komen sue n cik mot...hahahahahha

    ReplyDelete
  7. bunyi mcm pelik sebab tak boleh nak makan..ada berita baik ke...

    ReplyDelete
  8. Budak office Nurul pun ade dok jual ubat ni..semuanya nak cantik.. hehehe

    ReplyDelete
  9. awat x leh makan ???

    jeng jeng jenggg ...

    ReplyDelete
  10. Ada sebab yg d rahsiakan tu...heheheehe. jeng jeng jeng, kalau berita baik share yer!

    ReplyDelete
  11. jom join group online marketing saya free saja, tengok di entri contest saya :)

    ReplyDelete
  12. ni mesti sebab pil tu besar eh.. x lalu nak makan atau telan... ala.. sy tgh cr org jual pil habatusaudah minsyam.. kalau ada kawan² jual bg tahu yer...

    ReplyDelete
  13. pregnant lady takleh makan ke dear?

    ReplyDelete
  14. wahwah rahsia kecomelan falsya ke? saya pun dah terpengaruh tp sebab masih breastfeeding saya simpan je lah niat tu

    ReplyDelete
  15. ubat besar sangat ke dear tak boleh makan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...