Tuesday, January 21, 2014

:: Ah Cheng Aaaaaa ::

Ahad lps kite gie KL Festival bawak mak ngan abah jalan2..pastu tgh jalan kat floor paling atas, lalu la kat satu stall nie..ramai gile org..tetibe masing2 mcm joyah2 nak tau sedap sgt ke makanan kat stall nie smp ramai gile org..jual laksa, curry laksa ngan pan mee je pun..

Bile joyah dh makin meninggi mmg haruslah try kan..tunggu xlama pun sbb style org makan kat situ, abis makan je terus balik..ramai lg yg berdiri kat keliling sbb nak kan table..kalau jenis yg xpaham mmg harus kene siku..nak siku org sesaje..ahahaaa..

Nama stall tuh Ah Cheng Laksa..tp mmg sedap wehhhh..assam laksa die, pan mee die ngan curry laksa die serious sedap..assam laksa tuh mmg kene la ngan tekak kite..sbb lain org lain tekak kan..xtau la pulak tekak korang mcm mana..hehehe..
Eh eh ade cik jijah la..hahahah..
Comel gile katun kat cawan nie..nie mesti rupe ah cheng tuh kut..bam bam sgt..ngeeee..
Curry laksa mok mok nye..sedap okayh..
Kite suke mkn pan mee..n serious mmg pan mee nie sedap gile..
Haaaaaaa, nie pulak assam laksa..mmg mantopssssss..mak kite siap ckp, lps nie kalau nak makan assam laksa sedap dh tau kat mana..hamboi cik jijah, pasnie kalau nak makan assam laksa kene masuk mall la ye..hehehhehe..

Sape2 yg berdekatan ngan KL Festival n suke assam laksa, gie la try makan..kite tgk tekak kite sama x..huahuahua..

13 comments:

  1. curry laksa tu penah rasa lagi tuh...
    kemain sedap asam laksanyer tuh...nyum2...terlio nengok...

    ReplyDelete
  2. pergghhhh kasi bikin telan air liuq ni

    ReplyDelete
  3. selalu gi Festival City nampak kedaini nak singgah cam ramaijer.. nanti mesti singgah...

    ReplyDelete
  4. bestnya...kl festival tu kat mana??? hahhaha malas nak google...

    ReplyDelete
  5. Kalau mak pun dah kata sedap kakak percaya mesti sedap tu Sya...

    ReplyDelete
  6. pekatnya kuah dia...bolehlah try nanti

    ReplyDelete
  7. wa pon mau jugak....
    terliur u... kecur... he3

    ReplyDelete
  8. Meleleh air liur ai tgk tau...Huhhh bikin ai jelly je

    ReplyDelete
  9. dulur ajin lepak situ
    tpi since dh mula ramai org
    kurang la

    ReplyDelete
  10. erkk..kita salu gi kl festival tu, tp tk penah nak menerai kedai ni..next try kena test tekak ni..heee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...