Thursday, January 30, 2014

:: Kalau Dapat Laaaa ::

Mcm best je kan iphone 6..sgt3 slim..mcm aiiiiii..puiiii..ahahahhaa..nk bg semangat kat diri sendri..menuju okayh menuju..cincin tunang dh boleh sarung, setgh baju dh boleh pakai..ffuuuhhhhh..

Ade gak la tgk2 gambo baca review iphone 6..slim bebenor..takut gegurl hokeyh ngan kesliman itu..sedangkan iphone 5 nak pegang tanpa cover pun dh seriau..geli2 je rase tgn..org clumsy mmg gitu..

Sebenarnye kan henpon kite kan baru je jatuh tergolek dog atas jalan raya yg bertar..berderau wehhh darah..huwaaaaaaa..calau sudah henpon..sobsssss..tp alhamdulillah xpecah screen..kalau pecah, standby la 500-600 nak tukau screen..mampus..agaknye la..tuh yg tetibe muncul entry nie sbb henpon baru jatuh..pastu kan kite terpikir tau td..kalau henpon nie betul2 jahanam time jatuh td kan, agak2 mok mok nak belikan lg x henpon utk kite..agak2 kuau lg x soalan, "u nak henpon ape sebenarnye?"..kalau kuau lg soalan tuh mmg tanpa berpikir pjg kite akan ckp, "iphone 6"..wahahahhhaha..

Tp kan kite rase kan bukan soalan yg akan kuau  dr mulut mok mok kalau betul2 la jd henpon kite berderai..tp jawapan..mesti mok mok akan ckp, "kalau nak iphone beli sendri..ade duit kan..kalau nak jugak henpon, boleh tp i belikan yg 100hengget punye henpon..sape suruh jahanam kan henpon"..haaaaaa, nmpk x nmpk x..belum jd lagi kite dh boleh tau ape yg akan kuar..wakakakakkaa
Bersyukur dgn ape yg kite ade skang..tp kalau dpt itu rezeki namanye..ahahahhahaha..

5 comments:

  1. seriau jugak selim2 ni..nk grab ssh..silap2 ms tgh baring,kebarangkalian boleh tersembam kt muka byk kali tu..heheh..

    ReplyDelete
  2. nipisnye...ai pun tkut hp nipis2 nih

    ReplyDelete
  3. Nak juga... tak tengok lagi kesliman iphone5 tu...
    AKakpun berangan nak guna iphone... can comeljer dr samseng akakni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...