Tuesday, January 7, 2014

:: Sunday Story ::

Ahad lps kite ngan mok mok ngan tembun gie The Curve sbb nak crk tudung ngan brooch kat flea market tuh..ececehhh crk tudung ngan brooch konon..hehe..agak2 boleh caya x?...ahahha..

Dh smp kite suruh mok mok tunggu kat tepi jap ngan qisya sbb nak berjalan kat flea market tuh  jalan sempit so nnt marah org nak jalan ssh coz ngan tolak strollernye ngan nak tgk barangnye lagi..sebenarnye kan nnt kan org yg akan marah kan tuh kite la..ahahahahha..sbb kite nie jenis xpenyabar..kalau berjalan tuh xsuke org brek2 mengejut..jalan tembel2..tetibe wat sudden u-turn..hahhh, itu leh wat kite hangin..time tuh mulalah mulut mengomel2..sbb tuh la kite xnk org lain pun rase gitu jugak..;)))))

Kite kan grumpy..skang nie ngan anak pun ikut grumpy..jenis xpenyabar jugak..kalau nak nyusu tuh xdan2..nak jam2 tuh jugak..pastu mulalah mok mok perli..nie ikut perangai mommy la nie..kalau nak satu bende tuh mcm xde hari esok..ahahahhaha..adehhhh..xleh nak wat ape..salah maknye..kuang3..

Bile dh jalan2 tetibe lapo plak..konon xnk makan lmbt2 laaaaa..almaklumlah lg 13kg berat yg nak kene turunkan baru muat segala mak nenek suar ngan baju..*faint*..kiteorg makan kat Johnny's Rocket..johnny punye roket..ahaha..
Sebelum gie makan terserempak ngan Tun M..comelnye lahai Tun M..ramai gile org kerumun die nak amek gambo segala..Tun M senyum jer..terus kite snap gambo send kat group wassup geng2 joyah kite..sbb kite tau nana keding mmg minat gile kat Tun M..ehhh, who doesn't..gile respect kut kat Tun M..bile cite ngan kak long kate jmp Tun M kan, "xheran pun..aiii hari2 jmp Tun M"..berlagak..tau la keje Proton kat HQ..huuuhhh..
Nie kedai Johnny..
Kalau mak kite cik jijah baca n tgk nie medti kene marah nie sbb minum coke..ahahaha..
Mine
Siap ade smiley u'ollsssss..;)))
His
Mine mine mine..sedap gileeeee..jahat betul dessert nie..
Tembun plak tido..alhamdulillah..boleh la mommy n daddy makan dgr tenang..hehehe..

9 comments:

  1. boleh tahan gak naiknyer tu sya.. takperler dah ada anak gituler.. usahalah masa baruni jangan jadi akakni ha dah lama payah nak turun...
    akakpun minat giler ngan Tun M... tak penah dapat jumpa... memang respek habisler ngan dia... harap dia diberikan kesihatan yang baik...

    ReplyDelete
  2. Kakak jadi tak heran dgn burger tu semua sebab lagi best tengok Qisya..

    ReplyDelete
  3. Qisya comey!
    Kasi chance kt mummy n daddy ngedate :)

    ReplyDelete
  4. Aloh2..knp la tembun sgt qisya ni ek..geyam auntie!!

    ReplyDelete
  5. sue pon penah jumpe tun M kat bazzar ramadhan putrajaya..tetiap tahun lagi beberapa hari nak raya...dier beratoq beli roti john pemes kat sini..tetiap tahun tu

    ReplyDelete
  6. mcm sedap je rocket johny ni...
    mcm nk try jugak je..ngeee

    ReplyDelete
  7. geram tengok qisya...dah lama tak jengok blog mummy dia nie...makin comel la awak qisya

    ReplyDelete
  8. terliur tengok!heeee...lagi2 tang desert tu:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...