Friday, September 4, 2015

:: Apo Pesyen Tah ::

Qisya nie kan, alhamdulillah xde masalah sgt bile nak tido..cume kalau malam tuh die a bit choosy skit..mmg sokmo nak kite je ler..die suke kalau tido malam bertidokan lengan kite, and die akan suruh tgn kite tuh peluk die..omputih kate nama gaya tido tuh "the spoon sleeping"..cer google kalau nak tau cemmana gaya tidonye..kalau kite kalihkan tangan, nnt die akan amek tgn kite letak kat perut die balik..kirenye die suke nak ber-cuddle-cuddle ngan kite ler..hahaha..kalau time2 nak nap kejap, tido ngan daddy pun xkisah..

Bile dh terlampau ngantuk sgtttt, mmg tau2 je dh tido..

Meh kite belanja skit gambau mek tido..alah xbyk pun gambaunye..skit jer..
 kemain luas sofa mommy, ujung2 gitu jugek yg die pilih..hahahaha..
time nie duk memanjat2 kat kite..duk placing2..tau2 je dh tido..agak2 dh cramp perut, baru suruh somi kite kalihkan mek..

Sedapnye lahai kalau dpt tido skang nie..hurmmmm..

7 comments:

  1. jeles la ngan qisya...senang sgt nak tidonya tu
    serius jeles!

    ReplyDelete
  2. Assalam sya,
    oohooiiii
    time ni kalo dok cium2 sedap nyaaaa la haaaaaaiii bau anak kan2 sya kan3 he3

    ReplyDelete
  3. cer tanya mentadak mentadu mcm mana mek qisya tido...
    ehehhh.... mcm tu yek mek qisya tido...haha...
    gaya comel sgt aihhh...:)

    ReplyDelete
  4. Bagus Qisya ni tak banyak kerenah - ngantuk tidurlah.
    Dpt kat hujung sofa, atas perut mummy pun jadi:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...