Wednesday, September 9, 2015

:: Budak Manja ::

Mmg manja skang nie qisya..tegur skit mulalah mencebek..pastu habit gigit kuku masih lagik..yg lg wat comel bile kite tegur die gigit kuku..mcm2 reaction muke die buat..mcm2 cara die buat utk coverline...kiut sgt hokeyh..kecik2 dh pandai coverline nyeah..skang comel la..dh besau nnt wat2 coverline bile dh wat salah, kite sesama tgk macam mana pegi comelnye..hahaha..

time nie merajuk sebab org xbg die kuar umah..cebek2..kelakar betul bile qisya wat cebik2 nak nangis tau..nnt la kite amek video die cebek..hehe..
 bile atok bawak naik motor pusing2 kemain suke..tgk gambau nie nmpk anak mommy dh besau sesgttttt tau..
bile balik umah, xdpt pegang ipad or henfon (sebab kite sorok), gini la die..die akan melepet ngan kite..cer kalau dpt ipad ke henfon kat tgn...xde maknenye nak melepet gitu..ngadap jeeee la secret egg die..daddy balik pun xheran..bile kite ckp, "qisya, daddy dh balik".."aahhhhhhhh", die jerit gitu je mcm ecited daddy bali pastu sambung tgk secret egg..hahahahaha...xsenonoh punye anak..hahaha...kalau ipad xde, smp ke pintu die sambut daddy..

Macam mana la qisya kalau die dh beradik nnt kan...hurmmmmm..

5 comments:

  1. cebik2 mulut xdpt kuar...dh dpt naik moto sengih hehe

    ReplyDelete
  2. Kalau Falsya nak tahu anak-anak kakak semua gigit kuku tau. Payah nak buat tabiat ini. Kakak sampai google dan ada statement kata kurang kasih sayang. Bila kakak tanya anak-anak kakak semua ketawa sebab mereka tak kurang pun kasih sayang kami. Bila baca ini eh... Qisya pun sama juga:)

    Kurang kasih sayang apanya. Terlebih adalah - tengok tu dgn atok bukan main senyum dia sweet betul:)

    ReplyDelete
  3. Dak Adik dengan dak Nuha suka nau gigt kuku.. waktu nak potong kuku, tengok pendek je kuku memasing.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. kemain lebar senyum tue bila atok bawa jalan2

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...