Thursday, September 3, 2015

:: Sangkaya Dan Sang Yang xBerapa Kaya ::

Xkaya duit tp kaya dgn budi pekerti..puihhh..hahahahahaha..

Owh maafkan bahasa puih saya..huhuhuhu..bluwek...ehhh jap..kite kan ade skit xpaham dgn org yg suke ber"huhuhuhuhu" nie..setahu kite la kan, huhuhuhu tuh mcm ko tgh sedih tgh semak tgh down baru ko akan ber"huhuhuhu"..tp ade setgh org, tgh happy pun ber"huhuhuhu"..tgh tanjat pun huhuhuhuh..owhhh maybe derang huhuhuhuhu tuh gelak smbl tutup mulut la kut nyeah..ala2 pmpn melayu terakhir gituwww..santun sgt u'olls..wakakakakaka..sorry la kite tetibe mcm terdetik..no harm hokeyh..

Sebab kite kalau gelak xde cover2..mmg dasar mak lampir gelaknye..wakakakakaka..tp tgk tmpt la kan..xkan la bile ko makan ngan jibby ko nak gelak mcm mak lampir..mau kak mah godok rambut kembang die kat dlm mulut ko..xmemasal je..kalau ngan pak mad lan boleh le nak gelak gitu sebab die punye cgpa kan 3.84..wakakakaka...contohhhhhh itu contoh..ehhh korang nie amek serious pulak..kihkihkih..ehhh, apo melalut2 nie..

Ade one day tuh kite gie klinik kat prima sri gombak..kuau je dari klinik, ade org bersuara, "jom kite makan sangkaya"..somi kite tetibe mcm nak makan sebab tekak die sakit..so nak bg something yg sejuk2 lalu tekak die..aiiii is okayh jer..takat eskrem apo masalah..

Bgs betul area umah kite..mcm2 ade..xyah susah2 nak kuau gie jejauh..kalau dulu kan bile org tanye duk mana, sebut je sri gombak, mesti org tuh mcm blur2 xtau kat mana..satu hal plak dah kene explain kat mana segala..tp skang nie bile org tanye soalan sama, semua duk tanye duduk fasa berapa..hehehe..sebab tuh la kite ngan somi kite mmg plan dari dulu nak carik umah kat sri gombak jugak..sebab memasing dh selesa duk situ..berpuluh tahun kut..alhamdulillah ade rezeki kiteorg..;D

Sangkaya nie kat belah atas kedai2..tingkat 1..
xramai org pun..mmg kalau lalu, tgk dari luar mmg selalu xsesak ngan org..tp xtau kalau kalau office hour mcm mana pegi die..
RM10.50 kut..okayh la not bad..
share2 3 org..bukan nak makan beria pun..sebab lepas tuh nak gie dinner..

Okayh la not bad..first time rase sebenarnye..sebab selalunye kite akan buat sendri kat umah..rase lebih kurang sama jer..lg jimat lg cermat..kayh la..xde idea dh..adios..;)

10 comments:

  1. suka coconut shake kat situ.. best!

    ReplyDelete
  2. Laa.... kakak ingatkan apa tadi:)
    Baca sampai habis nampak hidangan buat kakak senyu,:)

    ReplyDelete
  3. huhuhu...

    tak ada idea nak komen.. huhuu tu kita gembiralah

    ReplyDelete
  4. nmpk sedap..
    aritu jln kt ioi city mall lalu dpn kedai ni
    tp xde org pun trus segan nak masuk hahah

    ReplyDelete
  5. sangkaya ada kt prima sri gombak??nmpk sgt tktau hehe...mmg sri gombak best sbb dh mcm2 tmpt mkn ado hehe...lps gst dh naik rege....cuaca panas dpt eskrem tu dap la

    ReplyDelete
  6. sedapnya...mmg terus rasa sejuk tekak akk nengoknya...heheheee

    ReplyDelete
  7. Makan untuk berempat bukan bertigalah kan.. ;)

    ReplyDelete
  8. Assalam sya,
    seeeeedaaaapppp
    penang xdop sob3
    sekian

    ReplyDelete
  9. aah aritu masa gi klinik, nampak jugak signboard. tapi tak mampu nak makan masa tu sebab food poisoning teruk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...