Friday, September 18, 2015

:: Kunun Dah Kaya Sangat Latuh ::

Tahnye..kunun dh kaya la tuh..dh kaya ker?..kaya sgt kan smp dekat sebulan dpt cek dari nuffnang, smp ke hari nie xgie bank in lg..
serious kite langsung terlupe pasal cek nie tau..

Tah mcm mana td tgk kat blog sape tah pasal nuffnang nie..sekali baru teringat "alamak cek aku..mana aku letak nyeah"..

Haaaaaa ko, mana aku letak katenye..kite duk pikir kat umah..tp rase mcm dh bawak kuau dr umah..owh dlm kete kut...ehhh tp kalau dlm kete mesti kite perasan..sekali baru tingat yg kite duk letak cek tuh kat dlm drawer pedestal opis..patutnye last week nk bank in pastu lupe nak bawak balik..sudahnye duk la dlm drawer tuh sebab kite kan mc start dari ari jumaat smp la semlm..

Balik kang la baru bank in..harap2 xlupe lagik la..haks..

10 comments:

  1. hehe..smla, dl ms pindah umah "hilang" jap cek nuff.. puas cri xjmpa.. bila xcri, jmpa lak.. dkt 3bulan gak la bru depositkan..

    ReplyDelete
  2. sementara masih dalam tempohnya baik cepat di'tebus'.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. Hmm.. sikit ke banyak rezeki jg ditolak
    Untung sebab ramai yg tak ada peluang tau..

    ReplyDelete
  4. Jangan lupa lagi Falsya..
    Sikit ke banyak ke amaun tu duit juga ..
    Boleh beli tambah mana yg patut tu..
    Dan yg best boleh belanja akak :D

    ReplyDelete
  5. kite punya x dpt.. sesat di tgh jalan kot
    mana tah posmen anto huhu
    walau x byk tp tetap ssedih

    ReplyDelete
  6. hahah.. cepat2 bank in... nanti boleh belikan adik kakak qisya bedung instant baru..
    check it out sni.. ^__^
    http://feycasnowie.blogspot.my/2015/09/hoodie-swaddled-instant-infant-wrap.html
    https://instagram.com/myybedung/

    ReplyDelete
  7. saya tengok blog ni cerita tentang cheque teringat nuffnang saya pula..lamatak jenguk heee

    ReplyDelete
  8. cepat2 gi cashkan... bole belanja mek qisya toy nnt.... hahaa

    akak sedih sbb cek nuffnang x sampai2 lagi.... lama dah cashout...huhuuuu....

    ReplyDelete
  9. Akak tak cash out lagi...nak kumpul lagi..hehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...