Tuesday, September 8, 2015

:: Makcik-Makcik Sangat ::

makcik-makcik sgt kan..muahahaha..

Spec anak buah kite..baru form 2..saje nak tunjuk ke die betapa makcik-makciknye bile die pakai spec nie..kengkonon mcm trend la pakai spec gini..ala2 nerd la kengkonon..padahal byk je lagik frame yg cantik2..die xtau bile die pakai spec gitu muke die nmpk makcik-makcik padahal umur die baru 14thn..serious xtipu..mcm cikgu bedah dlm cite adik manja..hahahahaa..

Dah la bdn die xmcm umur die..umur 14thn tp badan mcm pas abis sekolah..badan lagik besau dari kite..pastu kate tgn kite je yg kecik dari die, tp bdn kite lg besau dari die..puiiii..malas nak betekak kang gaduh..kalau kite bg die pakai t-shirt kite, mmg kompom xmuat lg nk kate bdn kite lg besau dari die..cheh!..

p/s : tq to those yg concern about emak kite stranded kat jakarta last week..mak kite gie sana ngan ikut rombongan..hihihi..

11 comments:

  1. pki spek jd cikgu bedak mcm dlm drama cikgu manja kn tajuknye hehe

    ReplyDelete
  2. Salam selasa..
    Singgah pagi di sini :)

    ReplyDelete
  3. Tapi remaja sekarang trend suka pakai spec macam ini Falsya jgn tak tahu anak kakak pun suka macam ni juga tapi bila papanya kata nanti pergi sekolah macam tak ken pulak - tak jadi ambil tapi tetap frame gitu cuma bentuk lain.. Ini kan ala-ala macam cerita Harry Potter tu:)

    ReplyDelete
  4. ehhh, skang mmg trend pakai spec cenggitu kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg la tgh in skang tp xkene ngan anak buah kite..mg sebijik macam makcik2..ahahaha

      Delete
  5. Hahaha. Tak suka lah bingkai macam tu, tudung pun jadi kembang :P

    ReplyDelete
  6. Hahaha. Tak suka lah bingkai macam tu, tudung pun jadi kembang :P

    ReplyDelete
  7. hehehe... tgk ramai pakai saya pun berminat nak pakai. tapi sebab mcm "makcik" tu yg tak buat2 pun... tapi tak sedar diri ini dah taraf makcik pun.. hahahhaa...

    ReplyDelete
  8. Syukur setakat ni mata masih ok..

    ReplyDelete
  9. hahahhaa..ingat cikgu bedah return

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...