Monday, September 14, 2015

:: Berubat Cara Islam ::

Doakan kesihatan kite..xtertanggung dh rase..Allahuakbar!..
Semalam di Darussyifa' gombak..

People can say, "eleh, alahan ngandung pun xboleh nak tahan"..this is not about alahan..if alahan kite boleh lg tahan..this is something different..

Xpe la..xperlu utk kite explain..kite cume mintak korang doakan kesihatan kite..itu jer pun dh mencukupi..;(

17 comments:

  1. Akaka doakan falsya kembali sihat ye...sabar dik...biar la mulut orang nak kata apa janji kita ikhtiar...

    ReplyDelete
  2. semoga semuanya kembali seperti biasa...semoga akk cepat sembuh..Amin...

    ReplyDelete
  3. smoga cpt baik...darussyifa kt gombak ktner?

    ReplyDelete
  4. Syafakillah Falsya..
    Semoga diberikan kesembuhan yg segera. Aamiin.

    ReplyDelete
  5. Allahuakbar! Falsya sedang diuji ye
    Usaha sudah dibuat moga ada kesembuhan juga hendaknya
    Kakak doakan dari sini. Amin..

    ReplyDelete
  6. Moga Sya kuat dan tabah.. sabar banyak2.. 'geng mental' bersamamu Sya..

    ReplyDelete
  7. semoga cepat sihat

    saya dulu pun alahan..pergi berubat ke darussyifa olak lempit

    Tips Susukan Anak Sehingga Dua Tahun

    ReplyDelete
  8. Semoga cepat sihat ye..in sha Allah..
    Tertanya2 juga kenapa

    ReplyDelete
  9. apapun dugaan dan kesakitan mu dik... akak doakan Sya cepat baik...Aamiin

    ReplyDelete
  10. saya doakan awak cepat sembuh .. insyaallah ... bila mengandung ni allah bg lbh ramai malaikat lindungi kita.. amalkan surah khafi lps solat .. mohon dijauhkan gangguan² di sekeliling kita...

    ReplyDelete
  11. kenapa falsya..
    apa-apa pun selalu tenangkan diri..bca2 ngaji kalau rasa something ek.. insyallah ikhtiar apa cara asal halal

    ReplyDelete
  12. semoga sihat seperti dulu ye falsya .. kalau rasa tak kena banyak-banyakkan mengaji and ambil wudhuk ... semoga baik-baik sahaja .

    btw pp baru follow falsya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...