Friday, September 18, 2015

:: Nervous Bile Mikior ::

Setelah 4 haru mc dari jumaat last week, arinie baru masuk opis balik...T_T

Kite ade re-install balik baby pregnancy tracker kat enpon semalam..dulu3 dh installed time pregnant qisya..pastu dh bersalin kite delete..ehhh, ke sebab enpon kite dh let go so apps tuh xde..kan skang nie enpon baru..aah la kan..ehh, tp kalau enpon baru pun bukan ke semua apps dlm nie adalah dr enpon lama yg dh dibackup kat icloud..ehhh ke itunes...kompius kejap..kite xpenah usik pun bende2 tuh semua..semua somi kite yg buat..saje xnk tau sebab boleh nnt wat sore2 bighoh mintak tolong kat somi aiii ituw..wakakakakakaa..arghhhh, xyah pening2..either one la..rajin betul malam td kite install apss..ye la xleh tido kan..yup, kite nie dari semalam xtido2..xleh tido...dh berminggu dh..T_T..
so bile tgk EDD tuh mcm ade skit lega laa..okayh, 3rd March 2016..insyaAllah..phewww!!..

Sekali td nie ha kite duk gatal mencarik apps pregnancy tracker lain kat apps store..sekali terus nyesal sebab download..huwaaaaaaaaaaaa...sebab kat apps tuh mention EDD kite 29 February 2016..xpuas hati lagi..kite download lg pregnancy tracker yg lain...pun sama jugak mention 29 February 2016..(menitis peluh)

Start next month baru kite nak gie check up kat Al-Islam Hospital..tp rase mcm nak start this month..ye la kan kite nak bersalin sana..kat sana nnt tgk la dpt Dr Norlida ke Dr Ros ke, kite nak mintak date selain 29 February..boleh x?...wakakakakaka..tp kalau kat situ kite lagi suke Dr Ros sebab Dr Ros die mcm happy2 go lucky skit..not to say Dr Norlida xok..die okayh sesgt..agaknye sebab sebelum nie kite ngan Dr Ros smp la bersalin, so dh terbiasa agaknye..hehe..

Dr Ros, agak2 boleh kawtim x?....ngeh3..

Xpe la nak, kuau ler bebile nak kuau pun..hihi..ramai kawan2 kite kate baby boy..sebab bile tgk badan dari belakang xnmpk mcm ngandung..masih ade shape lg u'olls katenye..mommy xkisah, mommy terima je ape gender sekali pun..janji baby mommy cukup sifat, sihat sempurna..hehe.. 

6 comments:

  1. ala dont worry mommy...kiter doakan baby sihat gumbira gemuk tembam momtel je kat dalam tu boleh kan..dalam masa yg sama setiap hari pujuk dia keluar sebelum atau selepas 29hb tu ye...insya Allah baby dgr doa mummy tu..

    ReplyDelete
  2. hepi sangat kite falsya bila dpt tau berita baik ni. jaga diri tau! dah masuk 2nd trimester kan? mabuk2 dah kurang ke?

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah.. moga dipermudahkanNYA.
    Kuatkan semangat ye Sya.. geng mental bersamamu.. ;)

    ReplyDelete
  4. Jgn fikir due date dulu Falsya. Jaga kesihatan. Yg penting dua-dua sihat
    Kalau ditakdirkan due 29-02 memang every 4 years celebration kena buat grand sikitlah sebab sekali harung utk 4 tahun sekali..:)

    ReplyDelete
  5. insyaAllah smoga dipermudahkan smua urusan :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...