Tuesday, October 18, 2016

:: Cik Zalia Bakal Disarung Sekali Seumur Hidup ::

Haippppp..tamo pikir bukan2 okayh..

Kite ade 100hengget voucher Zalora..nak tau x kite redeem ape??..

Jap jap..nak iklan jap..ngeeee..
arinie kan 18.6..maka genaplah umur anak bujang aiii yg sorang tuh 8bulan..happy 8months dobot mommy..geram la mommy ngan budak cheeky nie..manja sgt tau die skang..asyik nak menempel je ngan mommy..nasib baik dh xBF..kalau masih lagi BF, rasenye terus jadik kembar siam mommy kut..melekat jer..time malam nak tido, dh start kene berpeluk dh..kiri peluk irsyad, kanan peluk qisya..mommy???..kejung tengah2..hahahahhaha..

Satu satu peel die dh keluar..skang nie dh start merangkak plak dh..dh start angkat2 bontot ngan badan..geram nak gigit je tau..

Okayh, sambung pasal dress..

Kite redeem dress..
Nie haaaa dress tuh..kurlasssss u'olls..bersisik-sisik la badan aiii nnt masa annual dinner..hahahahaha..

Yg penting kat situ, size S hokeyh..dress tuh boleh sarung nyeah..bukan beli semata2 nk jadikan semangat utk kurus ke hape ke..walaupun bukan ngam2, walaupun masih lg ade ruang utk kite bernafas, tp kalau kite turunkan lagi berat badan kite smp ke berat yg kite nak, sure nmpk lg semenggah la kut..hakhakhak..aiii is very the happy yu know..weehuuuuuu..sikit je lagi sya..sikit je lagi..yukenduit..chaiyokkkk!!!..

Dress nie kite redeem utk pakai masa annual dinner ofis kite bulan 12 nnt..sebelum nie dh usha2 dh..tp bile mikir nak kene beli, terus batalkan niat sebab rase mcm x worth it pulak keluarkan duit beli dress nie semata-mata utk annual dinner..dh tuh, mmg x worth it la sebab kompom2 kite pakai sekali seumur hidup je..iaitu masa annual dinner nnt..mihmihmih..tp dh alang2 dpt voucher 100hengget dari Zalora kan..tuh yg amek jugak tuh..skang tinggal nak carik cardigan jer..
Pelik2 tema annual dinner kite tau..1920's Vintage Glam..adehhh..tuh yg bile usha2 dress kat Zalora, nmpk pulak yg sipi2 dgn tema (walaupun xsure sipi2 ke idok..ahhhh dulikkan), terus amek tuh...bende free kan, apedehal..kihkihkih..

4 comments:

  1. kerlas mommy..xsbr nk tgk ootd bj liplap ni...glam mommy

    ReplyDelete
  2. Happy 8months hensem boy ! Hehe. Fuhh fuhh menghelip menghelip !

    ReplyDelete
  3. Happy 8month baby...
    amboi..nieyl pun baru je redeem kak voucher zalora rm100.. :P
    beli kasut 2 pasang.... :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...