Friday, October 28, 2016

:: Finally!!!..Jumpa Jugak Solution Untuk Rambut Gugur ::

Perempuan dengan keguguran rambut mmg berpisah tiada kan..who's with me?..nak2 pulak kalau baru lepas bersalin..die punye gugur tuh sampai ke tahap, ko rase mcm nak botakkan je kepala ko..senang habis cite..xyah pening2 kepala nak pikir2 pasal rambut..xde nak sakit mata tgk rambut2 yg gugur kat lantai, kat kapet, kat katil, ehhhh, kat memana je la..stresss!!..

Tapi tuh la, rambut itu adalah makhota setiap wanita..ehhh, bukan kite yg cakap nyeah..iklan yg cakap..kite sampaikan aje..kihkihkih..mana mungkin la kite or korang or mana2 perempuan have the guts nak botakkan kepala..am i right?..rambut kite dulu panjang..tp lepas bersalin ke irsyad, kite jadik stress sebab rambut kite gugur kronik sgt..bile mandi, every time shampoo rambut, kemain penuh rambut dekat lobang penapis air..serious xtipu..sudahnye gie saloon potong rambut pendek tp jenis yg masih lagi boleh ikat..lega!!!!!..tp masih lagi gugur!!!!..huwaaaaa!!!..sobssss sobssss..

Rambut kite jenis rambut halus dan nipis..agaknye sebab tuh la senang nak gugur kut..fragile, please handle with care..muahahaha..gamaknye laaaa..hehe..anak2 kite baik irsyad baik qisya, dedua ikut rambut kite..dan sebab dedua ikut rambut kite la, memasing punye rambut xberapa nak ade..xlebat mcm si lara alana anak schawal..qisya tuh umur dh nak masuk 3tahun, gitu je la rambut die xpanjang2..serious xtipu..anak kawan2 kite yg baya2 qisya dh berpuluh2 kali gie potong rambut..dh boleh ikat tocang la ape la..qisya???..jangan tanye la boleh ikat ape??..rase serba salah pulak kite nak jawab..huahuahua..

Macam2 jenama shampoo kite cube..bagai2 weh..tp tetap jugak gitu sudahnye..tapi sekarang tidak lagi..kite dh jumpa solution utk problem kite..awalnye, bermula dengan terjebak..lepas terjebak, beralih kepada nak mencube..bile dh mencube, terus rase mcm amazed-nyeeeeee..padahal baru pakai sekali dh nmpk perbezaan tuh..serious korang kite xtipu..

Bile shampoo yg kite cube tuh berkesan, haruslah di-share-kan..because i know and i aware, ramaiiiiiiiiiii sesgttttt ladies out there yg ade masalah serupa dengan kite..nak2 pulak mak2 kan..

Nie haaaa shampoo ngan conditioner yg kite beli..
Kite rase amway punye shampoo....price mmg a bit pricey..RM125 utk 2 tuh..ke RM120..ehhh lupe..more a less la..

Betul2 mujarab..bile shampoo tuh xde sgt rambut gugur...gugur still ade la tapi xteruk mcm sebelum2 nie..kalau dulu gugur di skala 10 (kihkihkih), tp bile guna shampoo tuh terus turun di skala 3..haaaaaa, sangat berkesan kan..

After mandi, sikat rambut pun xde rambut yg gugur..ade la tapi takat 2-3 helai je..pastu kite saje la tarik rambut kite, mmg xde okayh rambut yg tercabut sekali..serious mmg best..mmg sgt berkesan..wangi pun wangi..rambut jadi lembut sesgt lembut..aiiii is loike..rambut kite yg dh sedia lembut, jadi lagi lembut..ehhh, rambut kite lembut tau..ingat rambut kite kasar mcm dawai ke..hehehe..

Kite beli kat blogger jugak..syana..ternampak die duk post la yg buat kite nak cube..and seriously, totally worth it la walaupun mahal..highly recommended..

Sape nak boleh order boleh contact syana 0125021635..wassap only ye..jangan pulak ade laki2 yg kol or wassap die ajak berkenalan la hape la..bini ngan mak org tuh..agak2 nak merasa main kejar2 ngan laki org yg pegang parang, boleh la try kalau berani..jgn carik pasal okayh..hahahaa..

syana 0125021635
syana 0125021635
syana 0125021635

Berapa bintang ye kak atul nak bg kat shampoo nie?..hurmmm hurmmmm..okayh la okayh la..kak atul belanja bintang byk2 la..kak atul bg 10bintang..suke x suke x..getis..huuhh..kbai..

10 comments:

  1. Salam kak sya... Sama la kita smpai tahap kena potong rambut.. Haha lg best kne perli ngn hsbnd ni kedai gunting rambut ke hahaaa to alhamdulillah dah settle juga mslh rambut gugur eija guna set pngjagaan rambut shaklee

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat...
    lepas nie rambut mummy lagi cantik la... :)

    ReplyDelete
  3. Produk Amway memang bagus Falsya
    Keluarga kakak majoriti guna produk Amway sebab kakak akak dia distributor Amway.

    ReplyDelete
  4. huhu rambut aku pun dah start kegugurannnnn

    ada duit lebih nnti aku nak beli gakk.. aku tgk kt fb dia ri tu

    ReplyDelete
  5. Mcm wajib beli jugaq ni, hehe~

    ReplyDelete
  6. Nak try lah jugak guna, Nani pun ada masalah rambut gugur ni hah.

    ReplyDelete
  7. Sedang dalam fasa rambut gugur ni. Rambut pon dah nipis.

    ReplyDelete
  8. baru semalam ade TERbeli satu produk ni utk mslh rambut..kite pny masalah pun blh tahan gak bikin stress..

    tgk mcm mana hasilnye, klu x nnti blh try yg ni pule

    ReplyDelete
  9. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...