Thursday, May 11, 2017

:: Boleh Mendatangkan Amarah ::

Kalau apaknye salah pakai baju anak mmg serious boleh mendatangkan amarah..hahahahaha..
 
Soooo true..Hahaha..

Rasenye semua mak2 cenggini kut..selalu kalau bab2 mandikan anak2 nie, hasben kite yg buat..time nak pakai baju tuh, mmg kite pandang kecik besau kecik besau je hasben kite kalau tetibe die salah pakai baju anak2..hehee..

Asal boleh je baju mana yg die nak pakai..baju duk umah jadi baju jalan, baju jalan jadi baju tido, baju tido jadi baju duk umah..ehh mmg asal boleh je la..hahaha..

Kalau kite ade situ mmg kite tegur la..kalau xde, then kite nmpk baju yg die pakaikan tuh xkene, mmg kite tukau balik..huahuahua..xleh la kalau xtukau..sakit mata tgk..wakakakaka..

Skang nie everytime lepas hasben kite mandikan anak2 mesti die akan tunggu kite bagi baju..especially kalau tgh siap2 nak kuau.."budak2 nie nak pakai baju ape nie..kang kalau i amek kang xkene pulak kat mata u"..muahahahhahaha..

Kayh la korang..kite blur la..xtau ape yg kite taip..kalau mengarut2 tuh sorry la..kite mengantuk sebenarnye nie..hehehe..

2 comments:

  1. Hahaha.. sama je situasi kita. Tapi bab mandi en. Hb tak pernah mandikan sebab akak tak bagi.. anak perempuan kan.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. hihihi..pandangan mata seorang ibu begitu laaa....
    klu boleh nak semuanya sedap mata memandangkan...
    klu nieyl pun nanti begitu jugak...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...