Friday, May 19, 2017

:: Jom Menari Goyang Aster ::

Lately nie ramai yg duk share video goyang aster nama diberi..kite dh lama tgk dh..memula tgk tuh mcm ehhh best pulak..

Nie haaaa video nie..

I love the steps, love the song..ala2 reggae gituuuu..tetibe nak nyanyi lagu "no women no cry"..terbayang bob marley yg berambut dreadlock nyanyi lagu tuuh sambil smoke weed then asap berkepul2..wahahhahahaa..steps pulak mcm ala-ala mcm poco-poco..

Weekend nie boleh exercise menari2 ngan apaknye..ehhhh, ngan anak2 la..hahahhahaa..nak2 plak steps nie mmg my kinda steps..relax, smooth and simple..;D

Dah lama xmenari maka badan pun dah jadi keras..dah bertahun2 tinggalkan zaman tuh..so, moh kite exercise bagi lembutkan badan balik..sambil2 tuh boleh exercise kuruskan badan..walaupun ramai yg kate kite xyah kurus lagi dh sbb skang nie pun dh nampak ketara kurus..kalau kurus lagi dh mcm papan dah..agaknye kalau dieorg tgk kite dulu masa berat 43-44kg ape la gamaknye die kate..hiksss..

Bukan kite nak kurus zaman kite kurus dengan berat yg dh di-state-d kat atas..bukan jugak utk self satisfaction needs..canner nyeah koi nak ngabo..kite nak yg sampai tahap kite rase badan kite ringan dan selesa..ehhh, tapi itu pun can be considered as self satisfaction needs la kan...muhaahhahaha..sebab sekarang nie masih rase berat badan tuh..ape???..sekarang nie berat kite berapa???..tah la kite pun xtau sebab kite xtimbang2 lagi..mcm takut pulak nak timbang..takut nnt berat tuh masih di takuk lama ke, atau naik dari berat yg last kite timbang ke, atau turun sekilo dua je ke..takut nanti frust..very the psychopath..ngeeeee..

4 comments:

  1. wow....step dia mcm mudah jer kan...

    ReplyDelete
  2. Meriah lah rumah kalau menari dengan qiesya & irsyad sekali. Hahah!

    ReplyDelete
  3. Ini ke tarian dari Papua New Guinea, yang baru-baru ni viral?

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. salam sis. ika singgah and follow sini. pergh. ni kalau praktis hari-hari confirm kuruss =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...