Thursday, May 25, 2017

:: Makcik Nak Pegi Mana Tuh Makcik ::

Hari nie kak atul bawak kete manual pegi ofis..dh lama kak atul xbawak manual..alhamdulillah, masih boleh lagi handle the car stick..tp lepas tuh nangis wehhhh..sampai je parking lot ofis, kak atul dh xleh nak rase dh kaki kiri kak atul..left leg nerve kak atul terkejut gamaknye..rasenye skang nie tgh menggigil lagi kut nerve kak atul tuh..hahhaha..

Dah tuh, keje dekat "heart of kl" kan..yg mmg dh sinonim dengan jammed..mmg mendapat la..
 
Kak atul respect dekat driver2 yg bawak kete manual pastu keje plak dekat tengah2 kl, yg kompom2 kene redah jammed super hectic hari2..wa tabik spring sama lu org!!..hiks..

Hasben kite drive kete kite..die ade bengkel kat putrajaya..kete die xleh dh nak bawak merata2 dah sebab nanti takut kete tuh merajuk..merajuk kenapa???..rahsia..mihmihmih..plus, roadtax plak dh mati..hurmmmm..tuh yg kite pinjam kete mak kite tuh..maka ber-manual lah kite 2 hari nie..huwaaaaaa..nangis!!!..

Okayh dh..sambung cite makcik makcik..

Kite kan mmg menyampah tau kalau pakai spec dpn hasben kite..hehehe..

Adeeeee je nanti die kuarkan ayat nk membahan..

"Makcikkkk, makcik buat ape tuh makcik", "makcikkkkk, makcik nak pegi mana tuh makcik"..urghhhh!!!..panggilan makcik tuh maintain la..kata kerja je yg berubah..ahahahahhaha..

Nasib baik la kite nie jenis xbergantung harap 100% dekat spec..kirenye kalau xpakai spec tuh xyah la nak bersusah payah pakai contact lens ke ape ke..masih lagi boleh nmpk jelas dan terang..spec nie bile malam nak drive je sebab silau..

Kalau kite mmg jenis pakai spec, xtau la laki hakak tuh cemana..huahuahua..

Sabar je la..nasib baik sayang..kihkihkih..
 
3-4 hari nie kite sakit kepala..tuh yg try pakai semalam seharian..mana la tau kan kut2 la sakit kepala sebab mata ke..tp mcm sama je..hahahahahaha..

Makcik2 pun makcik2 la..makcik2 pun isteri u jugek..makcik2 pun, u sayang jugak..makcik voguesssssss..huahuahua..

5 comments:

  1. nampak cantik je...tak nampak mcm mkck2 pun..hahaha..akk power 400..tak blh langsung tak pakai spec while driving..berair2 mata...org langsung tak nampak even dok xbrp jauh...hahahaha...mmg 100% bergantung pd spec je..kalau nak cntik2 skt pakai lens

    ReplyDelete
  2. Oklah tu kak...
    masih bleh bawak lagi manual..
    kalau nieyl..xtau laaa...
    lagi la kalau jalan KL..Ooo..nooo...

    ReplyDelete
  3. Terror bw manual dlm kl yg jammed.. Kita mau cramp kaki haha

    ReplyDelete
  4. Mana ada nampak macam macam mak cik mak cik pun. Hahah! Gorgeous macam selalu.

    ReplyDelete
  5. nory manual jugak tp mujur opis dekat tak hadap jammed..ehhehehe..
    eh spek kite macam sama lah..seppp sikit..
    cantik jam2 akak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...