Thursday, January 11, 2018

:: Cantik Tapi Menyeksakan ::

Ade one time tuh, kite scroll news feed kat FB..banyak kali ternampak orang post status cubaan amek gambau di balik langsir..pastu ade pulak viral post hasben kantoikan bini yang tengah amek gambau di balik langsir..bawah seluar tido ke kain batik tah (baju rumah), tapi muka mekap kemain cantik..comelll..hahahahhaha..

So bile diri ini adalah seorang yang getis, dan nak mencuba jugak, maka terjadi la jugak cubaan nak amek gambau di balik langsir..kihkihkih..

Memang kite xnafikan gambau akan jadik sangat cantik sebab ade “original lighting” kan..xyah pakai filter, xyah pakai apps nak bagi muka jadi ploles, and xyah nak pakai ape2 je la yang fake nie..hahahaha..

Tapiiiiiiiii, nak dapatkan shot yang cantik tuh bapak seksa weyhhhh!!!!..muahahhahaha..serious seksa i tell u..

Mata kite xleh bukak!!!..mata yang kecik makin kecik jadiknye..huahuahua..

Ini je helok sikit..itu je yang hakak mampu dik..tapi tetap berkerut dahi hakak tuh..kihkihkih..

Berair mata okayh..salute la korang yang boleh snap gambau di balik langsir dengan cantik tanpa dahi berkerut, mata terbukak macam biasa..

Memang itu first and the last la kite cuba..no more!..hahahahhaa..berpinau mata..kihkihkih..

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...