Friday, January 19, 2018

:: Thank U Domok..😘 ::

One day dalam kete on the way balik umah..

Tetibe tangan suami kite menyeluk something kat belakang..haipppp, u’olls jangan macam2 pikir seluk bukan2 nyeah..seluk plastic bag la kat belakang..

Suami, “Nah, untuk domok i”

Isteri, “Ehhh, ape nie???..wahhhhhh, serious ke nie?”

Suami, “Ye la serious la..xnk xpe la”

Si isteri terus peluk cium suami yang tengah drive..huahuahua..
Thank u domok..😘💋😘💋

Birthday present dah dapat..rasenye anniversary punye present kut..tah la kite pun xtau present tuh untuk ape punye occasion..

Kite xde pun hint2 kat hasben kite nak tukar phone..buat ape nak tukar sebab kite baru je tukar phone setahun lebih yang lepas kut..tetibe je dapat..hasben kite dah bagi, kite pun terima je la..kang merajuk plak orang tua tuh..muahahahahhahaa..henfon kite dah naik satu nombor ke atas..

Ingatkan dapat yang X..ehhh, hahahahha..hasben kite kate hilang akal la harga iphone X..rugiii..eh eh, orang tua tuh sedau x yang rege phone die belikan untuk kite tuh pun hilang akal jugek..kalau kite la, memang idok ler nak beli wehhh..tapi kalau dapat free, i terima je..😂

Again, thank u domok..i heart u..💋😘💞

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...