Tuesday, May 7, 2013

:: BFFsssss Sejat Sejati ::

Dah namanye BFF kan..semua bende nak sama..kiteorg nie dh ibarat mcm cubit peha kanan, peha kiri terasa..cewahhhhh, ayat..puiiiii...xleh blah..ahaha..betul tau, semua bende nak berjangkit sama..start dr nana keding yg bawak "virus"..4 months pastu jangkit kat nana mia plak..4 months pastu dh jangkit kat kite..pastu skang nie after 4 months, dh jangkit kat diah plak...kebetulan 4 months plak gapenye..4 sekawan, 4 pregnant, beza 4 bln..4 4 4..ngeeeeee..nana keding dh lepas dh..so kami nie, insyaALLAH..;D

Amek ko semua skang nie tgh memboyot..nana keding je yg dh kempis dh skang nie..dh selamat dh lahirkan Adam Danish yg bam bam tuh..sgt bam bam okayh..geram rase nak gigit especially tang pipi tuh..hehehe..alhamdulillah rezeki kami ber-4 dari ALLAH s.w.t..

Nana keding dh sah2 laki..nana mia pun bile scan laki..kite ngan diah je xtau lagi sbb xleh nak check lagi kan..tunggu yeeeeeeee..hehehe..

nana keding - March 2013
nana mia - July 2013
kite - November 2013 
(baby kite boleh tiup lilin skali ngan mak pak die..
sbb masing2 scorpio's baby..weeehuuuuu)
diah - Feb 2014

aura "virus" dr nana  keding dh melekat kat kami semua...terima kasih naha...hahahahha..

18 comments:

  1. sronok tgk ada BFF macam ni kan...kikiki...bestnyer...nak join muleh..akkakakak...opss...akob kata 4 tahun lagi..kakakkak...4 jugak...

    ReplyDelete
  2. sronok tgk ada BFF macam ni kan...kikiki...bestnyer...nak join muleh..akkakakak...opss...akob kata 4 tahun lagi..kakakkak...4 jugak...

    ReplyDelete
  3. tahniah buat korang sume!!!

    ReplyDelete
  4. tahniah..plan baik punyer ni...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah... mmg aura bff pun ni... kan.. pakat reramai... tahniah...

    ReplyDelete
  6. seronok kan
    anak2 lahir dekat2 ..
    lepas nie mereka lak leh jadi
    BFF ekeeke ;)

    ReplyDelete
  7. korang memang BBF 4 ever n ever...
    seronok tengok persahabatan korang

    ReplyDelete
  8. Seronok kan kalau ade kawan-kawan yang satu kepala macam ni. Bukan je satu kepala, siap sama-sama nak jadi mama dah semua. Syukur alhamdulillah.. :)

    http://nabiladevie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..
    Sonok tgk bff berempat ni ;)
    Moga persahabatan trus berkekalan la hendaknya ye...

    ReplyDelete
  10. hahahah 4444 manyak ongg wooo

    ReplyDelete
  11. tahniah.. tahniah untuk 4 bersahabat.. jangan2 nanti berbesan lak yerk...
    psss:: sya lahir tahun berapa? sebab adik sepupu husband akak kebanyakan sekolah kat smkeb gombak setiatu...

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah dapat sahabat baik dan sejati begini. moga berkekalan hendaknya.. sy kat opis ni pun berjangkit-jangkit pregnant..

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah...bestkan BFF sama sama peknen pastu jarak pun cantik...444

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah.. Memang rezeki sahabat sejati ;D

    ReplyDelete
  15. wah, bukan main rapat lagi persahabatan falsya dan kekawan..hingga anak pun beza 4 bulan.... take care yer

    ReplyDelete
  16. ya ker??? alhamdulillah semua...=)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...