Monday, May 27, 2013

:: Ketakutan ::

Hi u'ollssssss..hurmmmm, tuan tanah kedaung cuti, blog pun cuti jugek...sebenarnye boleh je nak hupdate dari sana tp kemalasan melanda sbb masa utk bersenang lenang xbyk..nnt la kite cite2 pasal Hong Kong..xde bende menarik kat sana kecuali shoppingggggggg!!!!!..wakakakakkaka..kirenye kalau nak repeat Hong Kong tuh, mcm hurmmm, xpe laaaaaa, gie tmpt lain je laaaaaa..haaaa, gitu laaaaa..

Kite skang nie tgh ketakutan nie...pregnant almost 4 months dy buttttttttt buku pink smp sudah xbuat2 lg..ayorkkkkk!!!!...kompom kene marah nnt ngan nurse2...takuttttt!!!!!...kite pun xtau asal delay2 nak wat..patutnye time MC sebln after wat operation tuh kite dh gie dh..tp tuh la...nak berjalan pun ssh, nak pakai seluar ke baju pun xselesa, hurmmmm mcm mana.....

Plan nak bersalin kat mana tgh ding dong ding dong lagi..tp plan asal, nak bersalin kat Hospital AL-Islam Kg Baru..tp mcm mana pun kalau boleh kite nak bukak buku pink tuh kat hospital gomen sbb risau ape2 jd nnt time nak bersalin..ye laaaa, kite xmintak bende2 tuh jadi tp in case laaa...takut nnt hospital gomen xnk layan sbb xde record..camnoooo..

Hurmmmmm, xpe laaaa...nnt ade check up utk cyst kite tuh..so alang2 wat skali laaaa..kalau kene marah pun tadah je la tingeeee..nak wat canner..kalau bg alasan baru blk dr luar negara boleh x?..negara mana jgn tanye..ahahahha..

Seremmmmmmmm!!!!!!!

31 comments:

  1. Aduiyaiii makcikk tak buat lagi...tak pa.. yg penting ko buat checkup kat klinik juga... hiii nni kna amik darah lagi huaaaaa

    ReplyDelete
  2. yang penting buat kan...tak pe...sila pekakkan telinga anda..lalalallalal

    ReplyDelete
  3. hongkong kita terbyg2 disneyland je...anak dara pn dh request nk p sana..tgk la kalo ada rezeki...cpt2 update...

    ReplyDelete
  4. biasalah nurse .. marah dia tanya syg kikiki .. pikir mcm tu jer...

    dah blk bercuti yer...

    ReplyDelete
  5. Igtkan p disneyland! :)
    Takpe, tadah jek telinga..
    Kite dulu pun 3bulan masuk 4 bulan baru wat buku
    Alasannya alahan saaaaangat teruk sampai takleh bangun hhuhuhu!
    Nnt jgn lupa buat buku merah tau! :)

    ReplyDelete
  6. @amiey lee lum lagi la makcik..aku pun xtau asal xgie wat lagi..moleh gitu..ahahaha..

    ReplyDelete
  7. @syawalsimpsons kene pakai kapas tebal2 sumbek dlm tinge..ahaha

    ReplyDelete
  8. @mama tisya disneyland kite gie jugak..kat sana kalau bdk2 sonok laaa..mak buyung gie mmg takat pandang je la xleh naik satu ape pun ride..sedih..kuang3..

    ReplyDelete
  9. @Masya kannn..pikir positif..huahuahua..(dlm hati sgt serammm!!)

    dh balik dh..first day start keje sgt la lemau..

    ReplyDelete
  10. @Nad MamaZN pegi nad tp tuh la..mak buyung yg pegi mmg xleh nak naik satu ape ride pun la kan...sobsssss..

    ehhh, boleh guna pakai tuh alasan tuh..idea idea..ahhahaha

    ReplyDelete
  11. @Nad MamaZN xpe nad..merah + putih jadik la pink..ahahahaha

    ReplyDelete
  12. Aiyooo...nti kne mrh...sila siap sdia tadah tlnga ye

    ReplyDelete
  13. Xpe kne marah kejap jer, yg penting kesihatan akak & baby tu..

    ReplyDelete
  14. Kalau tak bersalin di hospital kerajaan tak apa kan. Anak kakak pun semua tak ada buku pink itu sebab semua check-up dan bersalin di hospital swasta...

    ReplyDelete
  15. @Mimi Azirah uwaaaaaaaa...kene letak kapas byk2 nieh....sobssss

    ReplyDelete
  16. @Teena Tna tuh laaa..takut yg kejap tuh yg kene tadah sebakul tuh..hehehe

    ReplyDelete
  17. @Kakzakie patutnye gitu la kakak tp husband falsya suruh wat jugak..so kene la wat..hehee

    ReplyDelete
  18. bestnya coti2 obersi..nanti up entry cepat tau..tak sabar nak baca...nak gi sana tak mampu..hukhuk

    ReplyDelete
  19. akak buat kad merah time syaqil jer...pehtu time yaya tak buat pun ...checkup kat klinik swasta pun ada record gak ... hukm trima jer... hehe.... mcm akak lagik la special kes ....tp anak 1st elok la buat ... hehe..

    ReplyDelete
  20. @Zee Suhaini kite cube okayh..sbb xde cite sgt..gambo pun xbrape nak amek..hehehe

    ReplyDelete
  21. @FaZRiNa Hj.BaHaRoM tuh la kak..plan mmg nak bersalin kat kg baru tuh tp iwan suruh jugak wat buku pink tuh..ikut falsya mmg xpayah jer..hehehe

    ReplyDelete
  22. oooo...pergi bercuti yer. Nanti cite yer!

    ReplyDelete
  23. oooo...pergi bercuti yer. Nanti cite yer!

    ReplyDelete
  24. nape x bukak buku lg falsya... anak 1st ni selalu kena cepat sket... hehe...

    ReplyDelete
  25. x per dikk
    kalau kat certain2 klinik , gi awal dia suh balik
    ngam2 4 bulan tuu ..
    ;) take care ...

    ReplyDelete
  26. ha ha ha tatau..nurse babap bg sya...hehehe

    ReplyDelete
  27. lambatnya...
    cepat pi buka buku pink sekarang hahahhaha

    ReplyDelete
  28. aiyorkkk...nnt misi marah...hehehe

    ReplyDelete
  29. kita pernah buat buku 4 bulan lebih..memang nurse marah...tapi kejap jer hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...