Monday, May 13, 2013

:: Jalan2 @ Mom & Baby Expo ::

Sabtu lps kite gie Mid Valley sbb ade Mom & Baby Expo kat situ..saje je jalan2 tgk2 barang baby..as usual, ade yg harga murah ade yg harga lebih kurang je n ade gak harga yg turun pun skit jer..

Xde beli ape2 pun..ingat nak beli botol susu tommee tipee ngan sterilizer sbb mmg sgt3 murah tp bile mok mok dh tunjuk kat kite ade satu website nie jual starter kit for newborn baby utk brand tommee tippee yg sgt3 berbaloi n sgt3 murah terus xjd..

Breast pump je kite tumpang kat nana mia beli online yg avent punye..asalnye nak beli yg tommee tippee gak tp bile tanye gurlfriend kite, dieorg xtau mcm mana okayh ke idok pakai breast pump tommee tippee nie soooo xpe laaa breast pump kite pakai avent punye je..

Sempat la belikan nursing pancho utk nana keding..20hengget je u'olls..nana mia ngan diah nnt baru kite belikan..hehee..

Pastu tgh jalan2 kiteorg lalu booth jual susu Enfamama..promoter tuh duk tarik kite suruh try minum susu Enfamama nie..kite cube vanilla n coklat..vanilla kite xsuke tp serious yg coklat sedap gile okayh..sgt3 sedap..yg xtahan mok mok boleh ckp kat aunty tuh kalau beli yg coklat nnt anak i keluar pun coklat mcm mana..hahahahhaha..mengong tau..tah pape..kite minum susu Dumilmama tp kite xsuke sbb susu tuh berketul2..kembang tekak..

Pastu mok mok tanye la nak ke x..hurmmmmm, org dh offer, apolaieeeee..mmg nak je laaaa..ngeeeee..serious mmg sedap..nak2 plak kalau minum sejuk3..soothing je tekak..terus lupe ade susu Dumilmama..kite duk minum yg Enfamama jer skang nie..bile mok mok tanye bile nak abiskan Dumilmama, terus boleh dgr bunyik cengkerik segala..tamo minum Dumilmama dh, xsedapppppp..

20 comments:

  1. huhuhu....skrg apa2 pun meti usha brg baby kan...=)

    ReplyDelete
  2. seronoknyeee
    akk aman nie dah berlalu lama dik ...
    winduuuuuuuuuuuu

    aaa bagus minum nie .. tapi akk x leh minumm .. x lalu huhuhu

    ReplyDelete
  3. Rindunya saat saat cm falsya skrg ni... Huhu!
    Takpe, azam 2015 la hahaha! :)

    ReplyDelete
  4. aku dulu pon bli susu coklat jugak. lain2 x ble in. kalo ko x bole jgn paksa ye.. tp coklat ni ble wat kite susah nak po po... :)

    ReplyDelete
  5. Sedap eh...nak kena try ni
    Dok cari jugak yg sedap...slurpppp

    ReplyDelete
  6. Sedap eh...nak kena try ni
    Dok cari jugak yg sedap...slurpppp

    ReplyDelete
  7. akakni dulu minum anmumjerler.. akakni jenis memang minum susu so tak der kisah ngat.. semuapun telan... dulu2 tak banyak choice ngatpun.

    ReplyDelete
  8. Addduuiiiihh...kite dah la tak minum susu. Caner la nak minum susu kalau pregnant nanti. Yang chocolate flavor ni ade tak mcm susu dutch lady yg dlm kotak tu? Muahahahaha...

    Sebab minum yang tu je selalu. Brand lain tak leh telan. =p

    ReplyDelete
  9. @pinky tau xpe u..skang nie semua usha brg baby je..dh xde dh brg sendri...hahaha

    ReplyDelete
  10. @ieda immi hehehe...falsya baru nak bermula kak..ehehe...falsya yg vanilla xleh masuk..coklat nie okayh...

    ReplyDelete
  11. @Nad MamaZN chaiyokkkk2..mana tau tahun dpn tetibe plak ke...ahahaha

    ReplyDelete
  12. @watyz yg coklat nie sedap gile tau waty....dh mcm minum air coklat dlm kotak dh rase..hehehe

    ReplyDelete
  13. @kakakdegil serious sedap xtipu..try try...;D

    ReplyDelete
  14. @Cho Zila falsya pun jenis minum susu kak tp dumilmama tuh mmg xleh masuk..kembang tekak...

    ReplyDelete
  15. @BeLLa de ViE nnt time pregnant tetibe semua boleh..haaaaa canner tuh..tp serious yg coklat nie sedap..sbb mmg sama mcm susu coklat dutch lady la ape la tuh...;D

    ReplyDelete
  16. ok, tanamkan semangat nak bf anak tau...
    you can do it dear...

    ReplyDelete
  17. ieyda lak memang suka susu vanilla...xsuka coklat....

    best dpt gi ekspo tu....xde masa nak gi, next time lah..

    ReplyDelete
  18. akak peknen xpenanh minum susu pun...huhuhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...