Tuesday, May 28, 2013

:: Review :: Fast And Furious 6 ::

Xpenah menghampakan tau cite Fast And Furious nieh..semua episod movie tuh semua best..mmg xpenah missed lagi tgk cite2 nie..time cite nie kuau kite kat Hong Kong..arghhhhhh, xsabau xsabau nak tgk..membuak2 rase nak tgk..gilossssss..ahaha..nak tgk kat Hong Kong, BIL kite ckp ticket mahal..mmg mahal la kan kalau dh 30hengget duit kite..tmbh skit lagi dh boleh tgk kat Gold Class dh kalau kat KL..terus mcm xpe laaaaaaa, tgk kat KL je laaaa..duit tuh baik la wat beli baju..ahahahaha..

So Sabtu lps mok mok try la usha ticket...makk aiiiiiii!!..penuh okayh semua cinema..yg ade seat semua midnight ke atas je..dh la time tuh kite tgh on off migrain..so mcm takut nnt migrain dtg, xpsl2 kene kuau dr cinema..xleh tahan wooo kalau migrain dtg, kite dlm tmpt yg kuat2 bising2..xsanggup den..sooooo kite ckp la kat mok mok tgk ari Ahad..

Ari Ahad mok mok senyap2 usha ticket sbb tengahari tuh kiteorg mmg nak kuau collect brg..brg ape nnt lg 3 4 bln kite cite..huahuahuahua..nasib baik la byk seat lagi time tuh kat GSC One U..mmg terus booked la kan..

Ishhhhh,sooooo melting betul bile tgk Vin Diesel (Toretto) ngan Paul Walker (Brian)..sgt2 hensem n sgt2 macho...ehhhh, terlebih sudah..ahahahaha..kalau xde dua org yg biul dlm tuh pun xbest jugak..sapo laie, Tyrese Gibson (Roman) ngan Ludacris (Tej)..mcm hape je dua2 tuh..asyik nak bergaduh je kejenye..

Sgt2 best ok cite nie....nak repeat 2 3 4 5 6 7 8 9 kali pun i won't mind..ahahahhaa...tpppppp mok mok sure xnk...paling kuat pun die akan ckp, "nnt i download nyeah"..

Soooooooooo sape2 yg blum tgkkkk, silalah tgk yeee..kompom xmenghampakan..as alwaysssss!!!!..


owhhhhh Vin Diesel!!!...kuikuikuikui

11 comments:

  1. ohh van diesel..tinggal harapan la jemah nak tgk kamoo..sadis pedey..mmm...kena booked date ngan mak ni...

    ReplyDelete
  2. salam sya....morning dalink..sorry baru datang terjah...kak intan x tgk lg movie n

    ReplyDelete
  3. anak2 akak pasti suka citer ni... part2 seblum ni tak pernah miss...hehe

    ReplyDelete
  4. TGK KAT ASTRO JERLAH NANTI .. MCM X SEMPAT JER NAK TGK HUHUHUHU ...

    ReplyDelete
  5. Aku je tak menyenpat nk tgk lagi..ari tu dh beratur kat mines nk tgj..si ashraf ngamuk2 takmau tgj wayang..dia takut tmpat gelap...punahhh harapan..sarah ok aja huhu

    p/s.. fm hongkong ada lebih tak heeehehe

    ReplyDelete
  6. waaa... kite pn nk tgk citer ni.. tp x tau bile.. kang tangguh2, maunye citer dh kua tv/tenet.. melepasss.. huhu

    ReplyDelete
  7. alaaa dah akak adik akan cakap sedappp .. ramai dah review sedap citer nie
    nak2 tgk wayang huhuh

    http://iedaimmiblogshop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. best giler citer ni...tapi nory tengok separuh je,sbb masuk panggung lambat...rasa nk repeat lg la..hehe

    ReplyDelete
  9. Ros xpergi lg..terinngiiinnn :(

    ReplyDelete
  10. suka yg kepala botak tue...encem...hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...