Friday, May 3, 2013

:: Iron Man 3 ::

Haruslah tgk Iron Man 3 nie kan..gile xnk tgk..hero idaman kalbu nieh..hahaha...kite mmg minat gile Robert Downey Jr..even dh tua tp maintain u'ollssss..paling suke watak die dlm Iron Man..owh Tony Stark!!!..mmg rase nak lempang je die laju2..kuikuikuikui...last weekend kan kite ngan mok mok gie OU..before nak kuar tengahari tuh dh ajak dh mok mok tgk...bolayan!!..hurmmm, sedih...

Tp bile dh nk smp kat OU tuh, tetibe mok mok kate, "jom tgk Iron Man nak???"...yeayyyyy!!!!...mok mok kate kene beratur la beli tiket..alaaaa beratur ker?..nape x booking online mcm biasa je..sekali data plan die dh expired..xpe2, aiiii adeeee..ahahahhaa..aiii punye x expired lagi..wakakaka..

Sekali check amek ko semua ticket sold out...damnnnn!!..try tgk midnight punye ticket pun tinggal seat dpn2 jer..haiyooooo...frust sudah..sekali mok mok kate xpe2, nnt kite tgk kat TGV pulak..mmg sgt dh paham pangai bini die nie..kalau nak satu bende, selagi xdpt, hurmmmmm, tahan je la nnt..ibarat mcm dh xde hari esok..very bad very bad...;)))

Masuk je OU terus terjah TGV..first thing first okayh..ngeeee..mmg ramai la kan org..ticket mcm semua sold out la, selling fast la..sekali mok mok kate kite tgk yg I-Max punye laaaa..kite xsuke sebenarnye tgk 3D..sakit mata..tp xpe la demi mu abg Tony Stark, aiii relaaaa u'olls..wakakka..

Alhamdulillah queue utk I-Max pun xpjg..n nasib baik ticket ade lagi..yeayyyy!!!!...even seat mcm dpn2 tp kalau utk 3D boleh lagi laaaa..movie kul 11.45pm..gigih mak buyung tahan letih penat ngantuk segala..abis movie dekat kul 3 pagi...tp xpe...mmg berbaloi2..

Mmg sgt3 best okayh!!...mmg kalau xtgk sgt lah rugi...xpenah la menghampakan lagi cite2 Marvell nie..rase mcm nak repeat lagi je tgk Iron Man nie...but knowing mok mok, mmg xkan laaa..paling kuat pun die ckp, "nnt i download nyeah"..

For those yg xtgk lagi silalah tgk okayh cite nieeeee..rugi woooo kalau x tgk..

gagahnye lahai..

11 comments:

  1. sedey pedih jeles..mmmm tgk sekejap je..mmmm...nak dating ngan izz la sabtu ni

    ReplyDelete
  2. aaaahhh nak tengok! nak tengok!

    belum ade chance lagi nie uhuhuu..

    ReplyDelete
  3. salam falsya..gigih tu cari tiket utk negok filem Iron Man! :D

    ReplyDelete
  4. ila hari sbtu g tgok...ari khamis lg dh book ticket...mmg time tu pn dh pnuh..hoho

    cte dia mmg terbaekkkk!

    ila pn ske Robert Downey Jr...dlm cte sherlock holmes pn best sgt2..

    auuu tgoda ngn kehenseman dia..spnjg tgok muvie...asyik ckp...''ensemnya diaaa ensem sgt" hahah

    ReplyDelete
  5. best ke cite ni ?
    emm sjak2 pak ajil langgan all in 1 astro ... dok melayan HBO je...

    ReplyDelete
  6. ramai yang kata sangat syiiokkkkk .. akak ni tak tengok lagiler...

    ReplyDelete
  7. baca entri ni rasa berkobar nak tgk nih, tgu vcd kuar la kot hihi

    ReplyDelete
  8. Dah tgk tp kt kluang sebab kl sold out
    Lawak bab kena langgar ngan bas bkecai sut haahah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...