Wednesday, May 29, 2013

:: Bile Si Suami Lapo ::

Semlm after balik keje plan nak gie jmp diah..before tuh kol mok mok dulu inform...ade jugak la selit2 tanye nak makan ke x dinner..katenye diettt!!!!!...hurmmmm, diet la sgt..ahahhaa..bile kite dh balik dr jmp diah, tgh syiokkkkk baring2 atas katil, itu mok mok sudah bersuara satu kali la kan.."lapar laaaaa"..alahaiiii mok mok..kalau tau i tapaukan utk u makanan before balik...sian suami aiiiiii..kuikuikui..

Sbbbbb patutnye mok mok gie jmp kawan die mlm semlm..katenye kalau nak makan nnt, mok mok makan skali laaa bile jmp kawan die..alih2 kawan die kate nk dtg umah sooooo mcm mana nak makan...isteri mana boleh relax je kalau suami kate lapar..betul dok???..memula offer yg senang2 je..meggi ke indo mee keeee..sgt senang kan menu yg kite offer..wakakakakakkaka..dh tuh mintak makan kul 10 mlm..kuang3..

Sekali mok mok tamau la plak kan..okayh..turun la dapur bukak freezer..sekali nmpk daging cincang..bukak fridge, nmpk macaroni..hurmmmm, wat macaroni goreng simple2 campak2 je laaaaaaa...janji perut kenyang..

macaroni goreng simple..jadi lah wat alas perut mok mok..tp yg ini kite punye..yg mok mok punye berbukit2 macaroninye..nasib mok mok la kawen ngan org yg kuat mkn pedas..semua bende nak bercili padi jeeee..;)))))))

15 comments:

  1. walaupun simple dimple, janji air tangan bini, konpom sedap kan tiub tayar ni..kikikiki

    ReplyDelete
  2. kalo tengah lapor apopun sedap je falsya...

    ReplyDelete
  3. kalau dah lapar semua pun sedapp.. lg² isteri yg masakkan...

    ReplyDelete
  4. haah nory pon tak senang duduk kalau abi ngadu lapar, secara otomatik nory pon rasa lapar jugak..heee

    ReplyDelete
  5. Siapa kata malas inilah isteri contoh walau dah malam bila en abe dia lapar terus buat. Sedaplah kalau sampai berbukit licin dia makan:)

    ReplyDelete
  6. Pelagi share le resipi heee..aku jugakkk la belum ke dapur lagi :(

    ReplyDelete
  7. simple but nice...
    terliur pulak rasanya

    ReplyDelete
  8. alaaaaaaaaaa hai simple2 macam nie kalau buat dgn kasih sayang .. perghhhhhhhhh terasa tau dikk !
    haa macam akak tgh duk nelan liuq nie .. adehhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  9. sekali akak pun tumpang makan skali.. nsb baik suami berzikir lapar.. hee

    ReplyDelete
  10. simple pun sedappp tu...:) bole la mokmok falsya tido ngan tenang...hehe

    ReplyDelete
  11. Yang ni xsimple dah dear..pasta ni..hahhaha

    ReplyDelete
  12. baru lepas makan maaroni..ada potluck kat opis hari ini..

    ReplyDelete
  13. menarik!!
    aku pon lapo tgk kan... :)

    ReplyDelete
  14. sedapnya macaroni walaupun simple...mok2 malam pun lapar...camna nak diet hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...